Θετικά μηνύματα από την αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα

Σύμφωνα με την αδερφή του Έλλη και τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Δημήτρης Κόκοτας σημείωσε βελτίωση στην υγεία του, ενώ ανέφερε ότι πλέον δεν υποστηρίζεται με μηχανήματα αν και εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ύστερα από το έμφραγμα που υπέστη στις πρόβες του J2US, σχεδόν ενάμιση μήνα πριν στις 28 Μαρτίου.


«Πήγαμε και τον είδαμε, είναι λίγο καλύτερα. Αύριο πάλι θα είναι ακόμη πιο καλύτερα. Δεν υποστηρίζεται μηχανικά πλέον. Σιγά σιγά όλα γίνονται. Θα εξαρτηθεί από εκείνον και από τους γιατρούς του το πότε θα βγει από την εντατική. Θα αποφασίσουν εκείνοι. Μόλις τον δουν ότι είναι καλύτερα θα τον βγάλουν. Απ’ ότι μας λένε και οι γιατροί όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείτε».

Ο στιλίστας της μουσικής εκπομπής, βρισκόταν μαζί με τον Δημήτρη Κόκοτα στο καμαρίνι, όταν ο τραγουδιστής άρχισε να μην αισθάνεται καλά.

Όπως είχε πει ο Κώστας Ζήσης: «Ο Δημήτρης ήρθε στο καμαρίνι και ήταν έτσι ευδιάθετος. Κάναμε αστεία ντύθηκε και πήγε μέσα στο stage να κάνει την πρόβα του. Λίγο πριν βγει στο stage ήρθε πάλι στο καμαρίνι και μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά. Άρχισε να γδύνεται να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας. Εκείνη τη στιγμή κάλεσα αμέσως το 166 επιτόπου, για να έρθει ασθενοφόρο και οι άνθρωποι με σύνδεσαν με τον γιατρό με έβαλαν σε ανοιχτή ακρόαση και μίλησε κατευθείαν το Δημήτρη.

Τον ρώτησε πώς νιώθει πώς είναι. Του απαντούσε ο Δημήτρης εκείνη τη στιγμή και η γιατρός τον ρώταγε πως νιώθει πού αισθάνεται πόνο, που του έχει μουδιάσει το χέρι, αν έχει τάση για εμετό, αν έχει πόνο στην καρδιά, αυτό. Ο γιατρός είπε ότι “στέλνω αμέσως τον διασώστη με μηχανή για να έρθει αμέσως και όντως ήρθε μέσα στα επόμενα 20 λεπτά και μετά από 10 – 15 λεπτά ήρθε και τον ασθενοφόρο που τον παρέλαβε. Είχε τις αισθήσεις του ναι, περνούσε δύσκολα εκείνη τη στιγμή αλλά για τις αισθήσεις του δεν τις είχε χάσει. Ήταν ψύχραιμος, πονούσε, μίλησε με ανοιχτή ακρόαση με τον γιατρό αυτό, έγιναν όλα πολύ γρήγορα».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *