Θαμώνας επιτέθηκε στον Αντύπα την ώρα που τραγουδούσε – Τι λέει ο αγαπημένος τραγουδιστής

Θαμώνας επιτέθηκε στον Αντύπα την ώρα που τραγουδούσε στην πίστα νυχτερινού κέντρου. Συγκεκριμένα, σε βίντεο που κυκλοφορεί δείχνει τον λαικό τραγουδιστή να τραγουδά τη μεγάλη του επιτυχία “Είμαι ανεβασμένος” και να κάνει κέφι με το κοινό.


Κάποια στιγμή ένας θαμώνας ανεβαίνει στη σκηνή εκνευρισμένος, πλησιάζει τον τραγουδιστή και αρχίζει να τον σπρώχνει και να τον χτυπά. Μάλιστα μία από τις κοπέλες που πουλούσαν λουλούδια μπήκε στη μέση, προκειμένου να σταματήσει τον θαμώνα, αλλά εκείνος την την έσπρωξε με δύναμη. Τέλος στη βίαια συμπεριφορά του θαμώνα έβαλαν οι πελάτες που κάθονταν στα μπροστινά τραπέζια οι οποίοι και τον απομάκρυναν από την πίστα.

@konstantinosdroulias

Κατακριτέο γεγονός ‼️ Πλέον το επάγγελμα του τραγουδιστή έχει γίνει μια ανοιχτή αρένα ο Αντυπας είναι από τους πιο παλιούς καλλιτέχνες με τεράστια δισκογραφία και Φοβερο ήθος και είναι ντροπή ο οποιοσδήποτε να συμπεριφέρεται έτσι !! ΝΤΡΟΠΗ ‼️#antypas #bouzoukia #bouzoukianews #false

♬ πρωτότυπος ήχος – Κωνσταντίνος Δρούλιας

Τι λέει ο Αντύπας για το περιστατικό

Ο αγαπητός τραγουδιστής σε ανάρτησή του στο Facebook τοποθετήθηκε για το συμβάν λέγοντας τα εξής:


«Καλησπέρα σας φιλαράκια μου και καλή χρονιά σε όλους γεμάτη υγεία ευλογία και φως!!Θέλω να σας ευχαριστήσω για το πραγματικό ενδιαφέρον σας για το περιστατικό που έγινε στο μαγαζί που εργάζομαι και να σας πω πως :


1) Προσωπικά είμαι καλά στην υγεία μου

2) Εξήγησα τι συνέβη , ο κύριος αντέδρασε απότομα και ήρθε σε πανικό γιατί η συνοδός του λιποθύμησε

3) Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη για το συμβάν

4) Η συνοδός του είναι καλά στην υγεία της


Καλό θα είναι λοιπόν σε τέτοιες περιπτώσεις να διατηρούμε την ψυχραιμία μας!

Καλή χρονιά σε όλους και πάλι»

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *