Τελικός MasterChef: Η Μαρία Μπέη αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια και πήρε τα 50.000 ευρώ

 

Ολοκληρώθηκε χθες (14.6.2023) ο μεγάλος τελικός του MasterChef και μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Μαρία Μπέη.


Στον τελικό το παρών έδωσαν στον εξώστη οι 34 παίκτες του φετινού κύκλου του MasterChef και στην… αρένα της κουζίνας ήταν οι δυο φετινοί φιναλίστ, Μαρία Μπέη και Νίκος Τράκας.

Οι δύο παίκτες τις τελευταίες ημέρες ολοκλήρωσαν έναν μεγάλο κύκλο μαγειρικών δοκιμασιών και για κάθε τους προσπάθεια αξιολογούνταν από τους εκάστοτε καλεσμένους chef και τους τρεις chef κριτές τον Πάνο Ιωαννίδη, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Λίγο πριν το live έλαβε χώρα η τελευταία και πιο κρίσιμη δοκιμασία που καθόρισε τον νικητή. Στο MasterChef φιλοξενήθηκε ο Ισπανός chef Quique Dacosta, ένας ζωντανός θρύλος της παγκόσμιας γαστρονομίας, Το πιάτο του Ισπανού σεφ έπρεπε να αντιγράψουν οι Μαρία Μπέη και Νίκος Τράκας.

Το διαφορετικό στην τελευταία δοκιμασία ήταν ότι μόνο ο ίδιος βαθμολόγησε τα πιάτα που έφτιαξαν η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας, ως δημιουργός του πιάτου αντιγραφής.


Στο τέλος της διαδικασίας αποκαλύφθηκαν όλες οι βαθμολογίες που έλαβαν οι δύο παίκτες στις δοκιμασίες των τελικών και το αποτέλεσμα έδειξε ότι την καλύτερη επίδοση είχε η Μαρία Μπέη. H διαφορά των δύο παικτών ήταν μόλις ένα βαθμός, αφού η Μαρία Μπέη έλαβε 41 βαθμούς και ο Νίκος Τράκας 40.


Η παίκτρια κέρδισε τον τίτλο της επόμενης Ελληνίδας MasterChef, σήκωσε το τρόπαιο και εξασφάλισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *