Συνελήφθη η Εύη Βατίδου: Εμβόλισε μηχανή που της έσπασε τον καθρέπτη και τραυμάτισε σοβαρά 57χρονη

Η Εύη Βατίδου συνελήφθη χθες στη Γλυφάδα μετά από τροχαίο που προκάλεσε. Ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό της, πέρασε ένα μηχανάκι, στο οποίο επέβαιναν ένας άνδρας και μία γυναίκα. Κατά λάθος της έσπασαν τον καθρέπτη και τότε ξεκίνησε ένας διαπληκτισμός μεταξύ τους.


Μετά τη λογομαχία, ο οδηγός της μηχανής έφυγε, αλλά η Εύη Βατίδου τους κυνήγησε με το αυτοκίνητό της και σε κάποιο σημείο που σταμάτησε η μηχανή, έπεσε πάνω τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας και η γυναίκα έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Όλα ξεκίνησαν 00.33 της Κυριακής (12.11.23). Σύμφωνα με το θύμα, προηγήθηκε ένα φραστικό επεισόδιο με τους δύο επιβάτες της μοτοσικλέτας έναν άνδρα 59 ετών και μία γυναίκα 57χρονών, οι οποίοι της έσπασαν τον καθρέφτη.

Η Εύη Βατίδου ακολούθησε τη μοτοσικλέτα και όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σήμα της αστυνομίας, «την εμβόλισε με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της 57χρονης, η οποία μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας. Στις 03.45 ενημερώθηκε το Υπασπιστήριο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της ΝΑ ότι η υγεία της 57χρονης βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, έχει σπάσει το χέρι και το πόδι.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας και η Εύη Βατίδου προσήχθησαν στο ΑΤ Γλυφάδας και στις 06.45 ο οδηγός υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη και η Εύη Βατίδου στον 59χρονο «για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *