Συγκλονίζει η Φωτεινή Γεωργαντά: «Η μητέρα μου πάσχει από άνοια, είναι πολύ άσχημο να βλέπεις ανθρώπους πολύ ενεργητικούς να περνάνε όλο αυτό»

 

Η Φωτεινή Γεωργαντά συγκλόνισε μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκης στο Mega. Η παρουσιάστρια μίλησε για την οικογενειακή της ζωή ενώ αναφέρθηκε σε όμορφες αλλά και σε δύσκολες στιγμές που πέρασε.

«Το 2023 σημαδεύτηκε από την είσοδο του γιου μου στο πανεπιστήμιο και αυτό έδωσε στην οικογένεια μεγάλη χαρά. Η κόρη μου πηγαίνει Β’ λυκείου. Είναι μια μικρή κυρία που εξελίσσεται και προσπαθεί να κάνει τα δικά της βήματα», είπε αρχικά η Φωτεινή Γεωργαντά.

Για το πως έχουν καταφέρει να διατηρήσουν με το σύζυγό της έναν τόσο μακροχρόνιο γάμο, η Φωτεινή Γεωργαντά τόνισε: «Είμαι 24 χρόνια με τον σύζυγό μου. Η μαγική συνταγή είναι να περνάς ωραία με τον άλλον και να χαμογελάς με απλά πράγματα. Όταν φύγουν τα παιδιά από το σπίτι έχω ήδη βρει τι θα κάνω. Έχω πει στον σύζυγό μου ότι θέλω να ταξιδεύουμε».

Για το πρόβλημα υγείας της μητέρα της, η Φωτεινή Γεωργαντά αποκάλυψε: «Η μητέρα μου πάσχει από άνοια. Είναι πολύ άσχημο να βλέπεις ανθρώπους πολύ ενεργητικούς να περνάνε όλο αυτό. Θα πρέπει να ζούμε την κάθε μέρα σε όλη της την δυναμική».

Για την αυτοπεποίθηση που κατάφερε να αποκτήσει με το πέρασμα των χρόνων ανέφερε: «Τώρα πια έχω πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση γιατί το ”δούλεψα”. Γύρω στα 18 ήμουν ανασφαλής και αισθανόμουν ότι δεν ήμουν ωραία. Η δημιουργία οικογένειας και η αγάπη τους με έκανε να γεμίσω αυτοπεποίθηση».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *