Survivor: Τρίτη νίκη για τους Διάσημους – Γυναικεία υπόθεση η πρώτη αποχώρηση, οι 4 υποψήφιοι

Σκληρή ήταν η μάχη στον τρίτο αγώνα ασυλίας, τον οποίο παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor.


Παρόλο που οι Μαχητές βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 8-5 και τα πράγματα φάνταζαν πολύ δύσκολα, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Rob που έφερε δύο πόντους, αλλά και την Δώρα να νικά την Δαλάκα, κατάφεραν να στείλουν το ματς σε Flag race. Εκεί η Ασημίνα πήρε την κατάσταση στα χέρια της και κατάφερε να φέρει τον δέκατο πόντο στην ομάδα της.

Με τρίτη συνεχόμενη ήττα για τους Μαχητές στους αγώνες ασυλίας, «έκλεισε» και η τετράδα των υποψήφιων προς αποχώρηση της εβδομάδας.

Στο συμβούλιο που ακολούθησε, οι Μαχητές σε μία απρόβλεπτη κίνηση, υπέδειξαν ως υποψήφια την Ανδριάνα, για λόγους συμβίωσης όπως είπαν. Στη συνέχεια, η Ασημίνα υπέδειξε την Ιωάννα ως υποψήφια, κάνοντας όπως είπε ευκολότερη τη ζωή των κοριτσιών της ομάδας της.

Τέλος, οι Μαχητές έπρεπε να ψηφίσουν ανάμεσα στα δύο κορίτσια που απέμεναν, δηλαδή Χρύσα και Μαριλίνα, για το ποια θα πάρει τη θέση του Rob στην τετράδα των υποψηφίων, την οποία έλαβε η Μαριλίνα.


Υπενθυμίζεται ότι οι υπόλοιπες υποψήφιες είναι η Δώρα Νικολή, η Αδριάνα Καγιά και η Ιωάννα Τζαβέλα.


#SurvivorGR

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *