Survivor: Η ερωτική εξομολόγηση της Νεφισέ στον Φάνη – «Τώρα το λέω σοβαρά, τον ερωτεύτηκα»

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με τους Μπλε να κερδίζουν την 1η ασυλία και τους Κόκκινους, αλλά την παράσταση τελικά έκλεψε το ερωτικό ειδύλλιο της Νεφισέ με τον Φάνη Μπολέτση.


Το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Φάνη αποφάσισε να κάνει η Τουρκάλα περσινή νικήτρια του Survivor και εμφανίστηκε στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας με λουλούδια στα μαλλιά, ενώ προχώρησε και σε ερωτική εξομολόγηση προς τον Έλληνα παίκτη των Μπλε.

Συγκεκριμένα, πριν τον αγώνα για την ασυλία ο Γιώργος Λιανός αφού ενημέρωσε τη Νεφισέ πως αποχώρησε ο Σταμάτης και έμεινε ο Χριστόφορος, θέλησε να μάθει γιατί ήρθε στο στίβο μάχης ανθοστολισμένη. Η Τουρκάλα Survivor εξήγησε πως κάνει τα πάντα για τον Φάνη και έριξε και τη σπόντα της ότι ο Έλληνας παίκτης παραμένει «κρύος».

«Στην αρχή ξεκίνησε σαν αστείο, όλο αυτό με την καψούρα. Όμως τώρα το λέω σοβαρά. Τον έχω ερωτευτεί», εξομολογήθηκε η Νεφισέ για τον Φάνη.

Δεν αρκέστηκε όμως μόνο στο να στολιστεί με λουλούδια για να κάνει θετική εντύπωση. Σε αναμέτρηση που είχε με την Κατερίνα Δαλάκα, αμέσως μετά τη νίκη της, έσπευσε να γράψει στην άμμο μια ακόμα αφιέρωση για τον Φάνη Μπολέτση.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *