Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Εγώ είχα πει να διαλύσουμε τους ONE, δεν μπορούσα άλλο – Τα παιδιά θύμωσαν και στεναχωρήθηκαν και δεν προσπάθησαν να μου αλλάξουν γνώμη»

Ο άλλοτε frontman του θρυλικού boy band της ελληνικής ποπ, των ΟΝΕ, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου παραδέχτηκε ότι εκείνος είχε πει να διαλυθεί το γκρουπ, καθώς δεν μπορούσε άλλο να διαχειριστεί την πίεση.


Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, βρέθηκε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των ONE σήμερα (29.3.2024)) το απόγευμα στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και το άλλο μυθικό ποπ γκρουπ μίλησε για την διάλυση της μπάντας.

«Εσείς κάποια στιγμή είπατε, το διαλύουμε;» ρώτησε αρχικά η οικοδέσποινα για να πάρει τον λόγο ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και να δηλώσει τα εξής. «Όχι, όχι. Εγώ το έκανα αυτό. Εγώ είχα πει ότι δεν μπορούσα άλλο. Είχα φτάσει σε ένα σημείο που είχα έντονες διαφωνίες με τον Γιώργο (σ.σ. Θεοφάνους) και θεωρώ ότι δεν μπορούσα να διαχειριστώ εκείνη τη στιγμή όλο αυτό το πράγμα με όλους και υπήρχε η προσωπική φιλοδοξία. Για να είμαι ειλικρινής. Παρόλα αυτά δεν ήταν η προσωπική φιλοδοξία ο κύριος λόγος».

«Άρχισα να μην μπορώ να το διαχειριστώ όλο αυτό το πράγμα» παραδέχθηκε, εν συνεχεία, ο γνωστός τραγουδιστής.

«Σε αυτή τη διάθεση δεν προσπάθησαν να μου αλλάξουν γνώμη τα υπόλοιπα παιδιά. Είχαν θυμώσει και είχαν στεναχωρηθεί. Ο Αργύρης δεν μιλούσε πάντα πολύ και τότε ήταν λάθος που δεν μου μίλησε, γιατί τον ακούσω περισσότερο από όλους λόγω της εμπειρίας που έχει στον χώρο. Αν μου μιλούσε, μπορεί να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Ο Πάνος ήταν τσαντισμένος μαζί μου πολύ, όπως και ο Φίλιππος. Όταν θέλω επίσης να απομακρυνθώ, απομακρύνομαι και χάνομαι. Όχι από δειλία, αλλά δεν μπορώ να διαχειριστώ τον λόγο μου. Δεν μπορώ να μιλήσω, μπλοκάρω και αυτό συμβαίνει σε οποιαδήποτε σχέση μου», συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *