Survivor All Star: Ξανά προς αποχώρηση ο Κώστας Παπαδόπουλος – Υψηλά παραμένει η τηλεθέαση

Νικητές ξεκίνησαν την εβδομάδα οι Μαχητές παρά το γεγονός ότι «έχασαν» δύο παίκτες μετά την δύσκολη πρώτη εβδομάδα στο Survivor All Star.


Οι Διάσημοι ηττήθηκαν και τους έφερε σε δύσκολη θέση πριν καν φτάσουν στο συμβούλιο. Αμέσως μετά τον αγώνα η Ασημίνα Χατζηανδρέου έκανε λόγο για «λάθος ματσαρίσματα», κάτι που προκάλεσε ένταση. Όταν η ομάδα επέστρεψε στην καλύβα, το ζήτημα έλαβε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις με περισσότερους παίκτες να εμπλέκονται και το κλίμα της ομάδας να βαραίνει απότομα και να εξελίσσεται σε έντονη διαφωνία.

Στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, οι Διάσημοι και οι Μαχητές συγκεντρώθηκαν για το συμβούλιο του νησιού. Εκεί, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας κλήθηκαν να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση.

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, μετά από μια οριακή ψηφοφορία εξελέγη, για δεύτερη συνεχή φορά, ο Κώστας Παπαδόπουλος.

«Δεν ξέρω μήπως πρέπει να αποχωρήσω» αναρωτήθηκε, σε οργισμένο ύφος, ο Κώστας Παπαδόπουλος.


Όπως έγινε γνωστό ο Γιώργος Κόρομι είναι ήδη στον Άγιο Δομίνικο και περιμένει για να μπει στο Survivor All Star. Το πιθανότερο είναι να παραταχτεί με την ομάδα των Μαχητών βρίσκεται σε μειονεκτική θέση, λόγω των αποχωρήσεων της προηγούμενης εβδομάδας.


Υψηλά παραμένει η τηλεθέαση, παρά τον ανταγωνισμό

Σε υψηλά επίπεδα παραμένει η τηλεθέαση του ριάλιτι επιβίωσης για δεύτερη Κυριακή, μετά την πρεμιέρα του την προηγουμένη Κυριακή 8 Ιανουαρίου.

Αυτή την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου, στο γενικό σύνολο, το Survivor σημείωσε μέσο όρο 27,0%, ενώ στο δυναμικό κοινό, 28,6%, σύμφωνα με την εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *