Survivor All Star: Το απρόσμενο «αντίο» της Βρισηίδας και οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Το Survivor συνεχίζει να σημειώνει υψηλά ποσοστά στην τηλεθέαση, με τον μέσο όρο σε γενικό και δυναμικό να ξεπερνάει το 30%, σύμφωνα με την εταιρεία μετρήσεων Nielsen.


Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου, στο γενικό σύνολο, το Survivor σημείωσε μέσο όρο 32,2%, φτάνοντας σε τέταρτο (00:15 – 00:30) μέχρι και το 43,6%. Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, το ριάλιτι επιβίωσης είχε μέσο όρο 34,5%, ενώ στο ίδιο τέταρτο (00:15 – 00:30) σκαρφάλωσε μέχρι το 45,8%.

Τι συνέβη στο επεισόδιο της Τρίτης

Ο τρίτος αγώνας ασυλίας έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης στο Survivor με τους Διάσημους να βγαίνουν νικητές και τους Μαχητές να πρέπει να υποδείξουν τους επόμενους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Στο συμβούλιο οι Μαχητές ψήφισαν ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση την Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία το ζήτησε λόγω κακής ψυχολογίας και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο ως τέταρτο. Λίγο αργότερα, η Βρισηίδα ξεσπώντας σε κλάματα ανακοίνωσε πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor, με τους συμπαίκτες της να μένουν άφωνοι.

Όπως είναι φυσικό αυτή η εξέλιξη άλλαξε τα δεδομένα και έφερε ανατροπή στις υποψηφιότητες.


Έως τώρα έχουν αναδειχθεί και οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση.


Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Περικλής Κονδυλάτος, ο δεύτερος ο Κώστας Παπαδόπουλος, τρίτος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και τέταρτος ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος προέκυψε από την χθεσινοβραδινή ψηφοφορία μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας.

Στο αποψινό επεισόδιο οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στο συμβούλιο του νησιού και ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει τον πρώτο παίκτη που αποχωρεί από το «Survivor All Star».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *