Survivor All Star: Τέλος στο σερί των Κόκκινων – Ποτάμι τα δάκρυα στο έπαθλο επικοινωνίας

Έληξε απότομα το νικητήριο σερί των Διάσημων στο επεισόδιο της Τετάρτης του Survivor All Star.


Μετά από 3 χαμένες ασυλίες οι Μπλε κατάφεραν να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη στο αγώνισμα επικοινωνίας. Τον τελευταίο πόντο έφερε ο υποψήφιος προς αποχώρηση Γιώργος Ασημακόπουλος.

Οι Κόκκινοι προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να στείλουν το παιχνίδι στο flag race καθώς συγκέντρωσαν μόλις 8 πόντους, δύο από τους οποίους προήλθαν από την Ελευθερία Ελευθερίου.

Στο έπαθλο επικοινωνίας αυτή τη φορά οι Μαχητές έλαβαν μηνύματα από συγγενείς. Αρκετοί ήταν εκείνοι που έκλαψαν και μόνο στο άκουσμα του επάθλου, πριν καν κριθεί το αποτέλεσμα.

Ο Νικόλας Αγόρου έκλαψε με το μήνυμα της μητέρας του, ενώ αναφέρθηκε και σε κάποιον “άγγελο” που δεν μπορεί να του στείλει πλέον μήνυμα.


Ο Γιωρίκας Πιλίδης φανέρωσε και αυτός την ευαίσθητη πλευρά του, όταν είδε το μήνυμα της μητέρας του, για την οποία είπε ότι του έχει σταθεί και σαν μάνα, και σαν πατέρας.


Από την άλλη, ο Τάκης Καραγκούνιας είδε το μήνυμα της μητέρας του όπου έλεγε ότι ξενυχτά για να τον βλέπει και εκείνος τη συμβούλευσε να κοιμάται νωρίς, προκαλώντας γέλιο στους συμπαίκτες του. Ωστόσο, όταν διάβασε το μήνυμα της κόρης του το χιούμορ σταμάτησε και λύγισε και εκείνος.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *