Survivor All Star: Συγκίνηση στο έπαθλο επικοινωνίας – Κορυφώνεται η κόντρα Ελευθερίου με Μαρτίκα

Οι Μαχητές κατάφεραν να κατακτήσουν για 2η συνεχόμενη φορά το έπαθλο επικοινωνίας στο επεισόδιο της Τετάρτης του Survivor All Star και να ρεφάρουν την ήττα τους στο αγώνισμα της 3ης ασυλίας που «έριξε» τον Γιώργο Ασημακόπουλο στον τάκο.


Μπλε και Κόκκινοι έλαβαν μέρος σε ένα ιδιαίτερο αγώνισμα όπου χρειαζόταν συνεργασία μεταξύ των παικτών με τους Μπλε να κατακτούν την νίκη με 10-7.

Στο μεταξύ η κόντρα μεταξύ του Σπύρου Μαρτίκα και της Ελευθερίας Ελευθερίου εντείνεται μέρα με τη μέρα.

Η Ελευθερία μετά τα όσα ειπώθηκαν και στο συμβούλιο της Τρίτης ξέσπασε σε κλάματα κατά την επιστροφή της στην καλύβα τονίζοντας ότι ζει το θέατρο του παραλόγου. «Με πνιγεί το γεγονός ότι είμαστε στο συμβούλιο το βράδυ και βγαίνει ο Μαρτίκας και λέει για ηθική και λύτρωση και να κάθομαι δίπλα του και να λέω “ο καραγκιόζης” αντί να ζητήσει συγγνώμη βγαίνει και εκλιπαρεί τον κόσμο για λύτρωση, να βγω έξω και να μου στοιχίσει στη δουλεία μου αυτό το πράγμα», έλεγε έξαλλη η τραγουδίστρια με την Ευρυδίκη Παπαδοπουλου να την παρηγορεί και να αποκαλεί τον φαρμακοποιό «θεατρίνο» και «κάκιστο διπλωμάτη».

Τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν… συνελήφθη να κρυφακούει τις προσωπικές συνεντεύξεις που δίνουν οι παίκτες και μάλιστα έγινε αντιληπτή κατά την συνέντευξη του Μαρτίκα.


Ο 45χρονος φαρμακοποιός εκείνη την ώρα μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης αναφερόταν στην τραγουδίστρια σε έντονο ύφος αναρωτώμενος: «Γιατί τρελάθηκες Ελευθερία μου; Γιατί μετά το συμβούλιο άρχισες να με βρίζεις τόσο χυδαία που δεν το πίστευε κανένας μας; Συζητήθηκε πάρα πολύ άσχημα από την ομάδα μας. Να με βρίζεις χυδαία, γιατί; Γιατί δεν μπορείς να αναλάβεις τις ευθύνες σου; Γιατί δεν μπορείς να αντέξεις το κακό που έκανες στην ομάδα μας και εξαιτίας σου έφυγε ένα φαβορί που λέγεται Στάθης; Τι δεν αντέχεις από όλα αυτά; Το ξεμπρόστιασμα σου;».


Ξαφνικά ένας ήχος σταμάτησε τις δηλώσεις του με την Ελευθερίου να εμφανίζεται πίσω από ένα θάμνο και τη δημοσιογράφο που έπαιρνε συνέντευξη από τον Μαρτίκα να της λέει: “Ελευθερία τι είναι αυτά τα πράγματα; Τι νομίζεις ότι κάνεις εκεί;” με την παίκτρια της κόκκινης ομάδας να δικαιολογείται πώς εκεί κοιμόταν και πώς άκουσε μόνο ότι είπε ο Σπύρος και πως δεν έχει κάνει κάτι επίτηδες.

Ο Μαρτίκας δεν το άφησε να πέσει κάτω… όπλισε κατευθείαν εκτοξεύοντας νέα «πυρά» στην συμπαίκτρια του. «Μια φορά κλέφτρα, πάντα κλέφτρα. Είναι εδώ στημένη από τις 7 το πρωί και έχει ακούσει όλα όσα λέμε όλοι μας. Το έκλεψε και αυτό. Γιατί έχει οικειοποιηθεί να λειτουργεί καθημερινά και η μόνη της σκέψη να είναι η κλοπή και η ανήθικη στάση της που σκέφτεται πονηρά για τους πάντες.»

Η ένταση μεταξύ των δύο παικτών συνεχίστηκε και πριν την έναρξη του αγωνίσματος.

«Άκουσε όλες τις προσωπικές μας συνεντεύξεις», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας στους συμπαίκτες του κατηγορώντας την Ελευθερία Ελευθερίου.


«Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα, ξύπνησα πάρα πολύ νωρίς το πρωί όταν όλοι κοιμόντουσαν… ‘Ήθελα να κάτσω κάτω στη λίμνη να απομονωθώ και να περάσω χρόνο με τον εαυτό μου χωρίς να με βλέπουν οι συμπαίκτες μου. Δεν θα έκανα τίποτα εις βάρος των παιδιών σε καμία περίπτωση. Γύρισα στην καλύβα την ώρα που θα φεύγαμε για το αγώνισμα. Δεν έχω ακούσει τίποτα. Μπορεί να το δει και ο κόσμος ότι αν γνώριζα τι λέει ο καθένας στις προσωπικές του συνεντεύξεις θα είχα κινηθεί διαφορετικά στο ριάλιτι. Δεν είχα καμία πρόθεση να ξυπνήσω από τις 6 για να ακούσω τα κιού των παιδιών», δήλωσε με την σειρά της η τραγουδίστρια.

Αργότερα, η Ελευθερία Ελευθερίου επέμεινε πως δεν άκουσε τις συνεντεύξεις των συμπαικτών της και εξήγησε πως όταν ξύπνησε ήταν πολύ στεναχωρημένη με τα όσα της είχε πει ο Μαρτίκας και πήγε μόνη της 6 το πρωί να ηρεμήσει στη λίμνη. «Τον άκουσα να μιλάει για εμένα (σ.σ τον Μαρτίκα) την ώρα που έφευγα και δεν μπορούσα να μην απαντήσω γιατί με κατηγορούσε. Πιστεύετε ότι είμαι τόσο χαζή να πήγαινα να ακούσω τις συνεντεύξεις των συμπαικτών μου και να έχω προδώσει τον εαυτό μου και να έχω φανερωθεί;» δικαιολογήθηκε η τραγουδίστρια στην κάμερα του Survivor All Star.

Την ίδια ώρα οι Μπλε διάβασαν τα μηνύματα των αγαπημένων τους με αρκετούς να συγκινούνται, όπως ο Ηλίας Μπόγδανος, κυρίως από αυτά που τους έστειλαν οι σύντροφοί τους.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Survivor All Star: Συγκίνηση στο έπαθλο επικοινωνίας – Κορυφώνεται η κόντρα Ελευθερίου με Μαρτίκα”