Survivor All Star: Συγκίνησε το έπαθλο επικοινωνίας – Απόψε η αποχώρηση

Γεμάτο εντάσεις ήταν για άλλη μια φορά το αγώνισμα επικοινωνίας στο επεισόδιο της Τετάρτης του Survivor All Star.


Οι μπλε και οι κόκκινοι τα έδωσαν όλα, είχαν διαφωνίες και διαμάχες στον στίβο μάχης και στους πάγκους.

Τελικά, όμως, ο δεύτερος αγώνας επικοινωνίας βάφτηκε και αυτός στα κόκκινα, με τους Διάσημους, παρότι βρέθηκαν πίσω στο ματς με σημαντική διαφορά, να κατακτούν την νίκη με δύο πόντους διαφορά.

Μετά τη λήξη του αγώνα η Μελίνα έφυγε για το νοσοκομείο, εξαιτίας τραυματισμού που είχε στον αγώνα.

Οι Μαχητές επέστρεψαν στην καλύβα τους να γκρινιάξουν για μια ακόμα επώδυνη ήττα, ενώ οι Διάσημοι πέρασαν πολύ όμορφες στιγμές, καθώς είδαν τα μηνύματα από φίλους και συντρόφους, καθώς ήταν οι νικητές στο έπαθλο επικοινωνίας.


Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου οι δύο ομάδες θα μπουν στον στίβο μάχης για το έπαθλο φαγητού. Το ενδιαφέρον, όμως, θα στραφεί στην αποχώρηση. Οι τέσσερις υποψήφιοι, Κρις Σταμούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σώζων Παλαίστρος Χάρος και Κώστας Παπαδόπουλος θα περιμένουν για την ετυμηγορία του κοινού.


Ξανά δεύτερο στο δυναμικό κοινό το Survivor All Star

Σύμφωνα με το Nielsen, ενθαρρυντικά είναι τα νούμερα στην τηλεθέαση του Survivor All Star, με το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι του ΣΚΑΪ να φτάνει στο δυναμικό κοινό19,6%, κατακτώντας την δεύτερη θέση μετά τον Σασμό, και στο γενικό σύνολο 18.1%, με αποτέλεσμα να είναι τέταρτο στην κατάταξη της prime time πίσω από τις σειρές μυθοπλασίας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *