Survivor All Star: Όλα όσα συνέβησαν στο πάρτι της ένωσης

Η στιγμή του πάρτι ένωσης έφτασε, όπως σε κάθε Survivor, και στο φετινό Survivor All Star.


Μπλε και Κόκκινοι είχαν την ευκαιρία να φάνε και να διασκεδάσουν στο πάρτι ένωσης πριν επιστρέψουν στην κανονικότητα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ με τους στίβους μάχης, τις ψηφοφορίες και τις αποχωρήσεις.

Το επεισόδιο της Κυριακής (23/4) ξεκίνησε με τους Survivors να σχολιάζουν την αποχώρηση του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και όσα είπε φεύγοντας, αλλά και τους Σπύρο Μαρτίκα, Νίκο Μπάρτζη, Γιώργο Ασημακόπουλο και Τάκη Καραγκούνια που βρέθηκαν μαζί του στον τάκο της προηγούμενης εβδομάδας να ευχαριστούν τον κόσμο που τους κράτησε στον Άγιο Δομίνικο.

Αφού οι δύο ομάδες μετακόμισαν στην ίδια καλύβα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απαγόρευσε στον σύντροφό της Σάκη Κατσούλη να έχει «πάρε-δώσε» με τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

Από την άλλη ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν αντέχει την πολυκοσμία ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας βλέπει συγκινήσεις λόγω της συνύπαρξης των δύο ομάδων στον ίδιο χώρο.


Πάντως όλοι οι παίκτες ήταν ενθουσιασμένοι με το πάρτυ αλλά και με το γεγονός ότι θα έκαναν μπάνιο. «Δεν το πιστεύω ότι θα βάλω σαμπουάν στο κεφάλι μου και θα φύγει αυτή η βρώμα μετά από τόσους μήνες! Θα νιώσουμε επιτέλους γυναίκες» σημείωσε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, η Σταυρούλα Χρυσαειδή.


«Μετά από 100 και μέρες ήρθε η ώρα να λουστούμε, να βάλουμε μαλακτική στα μαλλιά, να βάλουμε σκραμπ στο σώμα και να αισθανθούμε άντρες! Άντρες σκληροπυρηνικοί, να είμαστε όπως πρέπει γιατί έχουμε και το βράδυ να τραγουδήσουμε στο πάρτι της ένωσης» τόνισε, με χιούμορ, ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Για τους survivors το πάρτι της ένωσης ήταν και μια ευκαιρία να θυμηθούν πως είναι να αφιερώνεις χρόνο στον καλλωπισμό. Φυσικά, νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, οπότε πριν πιάσουν μικρόφωνο οι παίκτες των δυο ομάδων ακόνισαν τα μαχαιροπήρουνά τους και έπεσαν με τα μούτρα στο φαγητό.

Ορεκτικά, παστίτσιο, μουσακάς, γιαλαντζί ντολμάδες, τζατζίκι, σαλάτα ελληνική, εκλεκτά κρέατα στη φωτιά, μοναδικά γλυκά ήταν μόνο λίγα από τα όσα γεύτηκαν οι παίκτες, με τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου που είχε αναλάβει την προετοιμασία των πιάτων να αποκαλύπτει πως ο Γιώργος Λιανός εκτός από την ονομαστική του γιορτή είχε και γενέθλια.

Όταν ήρθε η ώρα για το πάρτι της ένωσης οι παίκτες έπιασαν το μικρόφωνο και έκαναν καραόκε. Η Ρία Κολοβού ήταν η νικήτρια του καραόκε έχοντας τραγουδήσει το «Βατερλό» της Άννας Βίσση. Στην δεύτερη θέση ήταν ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος επιφύλλασε μια έκπληξη για τους συμπαίκτες του, και στην τρίτη ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.


Ο παίκτης επέλεξε να τραγουδήσει το «Η καρδιά μου χτυπά», αντιγράφοντας το στιλ του Σάκη Ρουβά.

Η εμφάνιση του Στέλιου Χανταμπάκη:

Τέλος, το μικρόφωνο πήρε ο Στέλιος Ρόκκος, που με τα τραγούδια του ταξίδεψε τους παίκτες και έκανε το ιδανικό κλείσιμο σε μια μεγάλη γι’ αυτούς μέρα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *