Survivor All Star: Οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση και το κακό «μάτι»

Μία ακόμη ήττα για τους Μαχητές, αυτή τη φορά με 10-7, στο επεισόδιο της Δευτέρας στο Survivor All Star, στον πρώτο αγώνα ασυλίας έφερε νέες εντάσεις.


Στο Συμβούλιο συνεχίστηκαν οι προσωπικές επιθέσεις όμως αυτό που κυριάρχησε στις συζητήσεις ήταν οι δεισιδαιμονίες και το «μάτι», ενώ όλοι έψαχναν να βρουν τι συμβαίνει, ακόμη και ο Γιώργος Λιανός.

Οι Μαχητές γνώρισαν την ένατη διαδοχική ήττα τους και σαν να μην έφτανε αυτό, μια κατασκευή έπεσε στο κεφάλι του Τάκη και του Ασημακοπούλου και τους τραυμάτισε, ενώ μετέπειτα έχασαν και τις προμήθειες τους.

Στο Συμβούλιο δεν έλειψαν οι προσωπικές επιθέσεις, όμως αυτό που κυριάρχησε στις συζητήσεις ήταν οι δεισιδαιμονίες και το «μάτι», ενώ όλοι έψαχναν να βρουν τι συμβαίνει, ακόμη και ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος τους μοίρασε σκόρδα στο συμβούλιο.

Στην κάλπη οι Μπλε έριξαν 7 ψήφους στον Σώζωντα Παλαίστρο Χάρο και 4 στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τους έβγαλαν στον τάκο, με τον πρώτο να δηλώνει πως το περίμενε και την δεύτερη να αφήνει υπονοούμενα για συνεννόηση συμπαικτών της.


Ο Σώζων και η Μαριαλένα συμπληρώνουν, λοιπόν, την αρχική τριάδα προς αποχώρηση μαζί με τον πρώτο υποψήφιο για την εβδομάδα, τον Κρις Σταμούλη.


Δεύτερο το Survivor σε τηλεθέαση – Σταθερά πίσω από τον Σασμό

«Σκληρή μάχη» για την τηλεθέαση έδωσαν το βράδυ της Τρίτης (06/02) τα προγράμματα της prime time ζώνης με τον Σασμό να κερδίζει για άλλη μια φορά την πρωτιά, σημειώνοντας 20,7% στο δυναμικό κοινό και 22,5% στο γενικό σύνολο.

Όσον αφορά το Survivor All Star, το ριάλιτι επιβίωσης ξεπέρασε το MasterChef, με το πρώτο να σημειώνει 19,8% και 18,6%, ενώ ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star κατέγραψε 17,2% και 11,2%.

αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης

Δυναμικό κοινό

ΣΑΣΜΟΣ 20,7%


SURVIVOR ALL STAR 19,8%

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ 18,6%

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ 17,7%

MASTERCHEF 17,2%

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 16%

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ 11,9%

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ 11,9%

ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 6,2%

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ 5%

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 3,8

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ 1,8%

Γενικό σύνολο

ΣΑΣΜΟΣ 22,5%

SURVIVOR ALL STAR 18,6%

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ 15,6%

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ 21,4%

MASTERCHEF 11,2%

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 22,5%

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ 12,1%

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ 17,7%

ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 5,7%

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ 4,1%

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 4%

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ 3,4%

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *