Survivor All Star: Ο καυγάς Ελευθερίας-Μάριου και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Με νέες προσθήκες, αλλά και νέες εντάσεις ξεκίνησε η εβδομάδα στο Survivor All Star.


Την κόκκινη μπαντάνα φόρεσαν οι Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Ελευθερία Ελευθερίου και Χριστίνα Κεφαλά, ενώ την μπλε οι Νικόλας Αγόρου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και Τζο Μαριδάκη.

Ωστόσο, μία εκ των έξι αφίξεων προκάλεσε «φουρτούνα» στον Μάριο Πρίαμο και του Διάσημους, οι οποίοι βγήκαν χαμένοι στον στίβο για την πρώτη ασυλία.

Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου και την σχέση που είχε με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ο οποίος επέλεξε να την… τινάξει στον αέρα για τα μάτια της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα.

«Με τον Μάριο γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, πριν από τη συμμετοχή μου στο Survivor, από το 2017. Αρκετά χρονάκια. Είχαμε πάντα άψογες σχέσεις και νομίζω ότι κάπου έχει μείνει μέχρι εκεί» τόνισε, αρχικά, η Ελευθερία Ελευθερίου στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.


Όμως η έκρηξη δεν άργησε να έρθει στην καλύβα των Κόκκινων.


«Χθες το βράδυ κοιμήθηκες καλά; Χθες το βράδυ, που έγινε το σκηνικό, με έπιασες ρε μαλ…α να πεις, πως είναι αυτή η κοπέλα εδώ και έναν μήνα έξω που την κυνηγάνε; Δεν τοποθετήθηκα, Μάριε, να ξέρεις πουθενά. Κρύβομαι μέχρι να έρθω στο παιχνίδι. Δεν ήθελα να μιλήσω γιατί προφανώς υπάρχει και ένας αντίλογος. Και πας και με αδειάζεις με μια κοπέλα που της έχω πει ότι έχω κάνει παρέα και τυπικά είναι φίλη μου; Πλέον ο ορισμός φίλος, για μένα, έχει ξεφτιλιστεί» είπε αργότερα η Ελευθερία στον Μάριο μπροστά σε όλη την κόκκινη ομάδα.

«Χέσ…ες αυτή τη στιγμή και για την Καρολίνα! Αυτή τη στιγμή κοιτάς πως να σώσεις τον κω..ο! Είσαι απαράδεκτος, Μάριε! Είσαι η ντροπή της Κύπρου» τόνισε, μεταξύ άλλων, η νέα παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Το ότι με έχεις αδειάσει, Μάριε, με τέτοιο τρόπο δεν στο συγχωρώ», κατέληξε.

Πριν οι δυο ομάδες μπουν στο στίβο μάχης ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους νέους παίκτες και ανακοίνωσε ότι το έπαθλο εκτός από την ασυλία είχε και γεύμα Τσικνοπέμπτης για τους νικητές.

Την νίκη κατέκτησαν τελικά οι Μαχητές, με τους Διάσημους να πρέπει να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.


Για άλλη μια φορά ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν η επιλογή των Κόκκινων, γεγονός που τον ενόχλησε.

«Έχω κουραστεί πια. Αφήνω την μπαντάνα εδώ, όπως είχε κάνει παλιά και η Ελευθερία. Είμαι μέλος της ομάδας αλλά άμα η ομάδα δεν με στηρίζει και δεν με πιστεύει, δεν χρειάζεται» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας αφήνοντας ενοχλημένος στην άκρη την μπαντάνα του, με τους συμπαίκτες του να αντιδρούν.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Survivor All Star: Ο καυγάς Ελευθερίας-Μάριου και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση”