Survivor All Star: Νίκη για τους Μπλε – Ξανά δύο οι Κόκκινοι υποψήφιοι

Σε μια απρόσμενα εύκολη νίκη κατάφεραν να φτάσουν οι Μαχητές απέναντι στους Διάσημους, στον τελευταίο αγώνα ασυλίας στο επεισόδιο της Τρίτης του Survivor All Star.


Το επεισόδιο ξεκίνησε με τους Κόκκινους να παραπονιούνται και να σχολιάζουν την υποψηφιότητα του Σπύρου Μαρτίκα μετά την ήττα των Μπλε στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Στον δεύτερο αγώνα για την πολυπόθητη ασυλία, οι Μαχητές κατάφεραν να φτάσουν στο τελικό 10-6 και να στείλουν τους Κόκκινους σε ψηφοφορία.

Ο αγώνας σημαδεύτηκε από την ένταση που επικράτησε ανάμεσα σε Νικόλα Αγόρου και Κωνσταντίνο Βασάλο, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης τους με νικητή τον πρώτο. Ο Βασάλος θεωρεί ότι ο αντίπαλός του τον έσπρωξε σκόπιμα χωρίς να υπάρχει ανάγκη καθώς και οι δύο περνούσαν άνετα από το εμπόδιο που τελικά τους έφερε σε επαφή.

Στο Συμβούλιο του Νησιού που ακολούθησε, οι Κόκκινοι φάνηκε να μην έχουν συζητήσει τίποτα και κατάφεραν για δεύτερη συνεχόμενη ψηφοφορία να υποδείξουν 2 υποψηφίους προς αποχώρηση αντί για έναν.


Με αποτέλεσμα Γιώργος Κόρομι και Εύη Σαλταφερίδου να πάρουν τις ίδιες ψήφους και να είναι και οι δυο υποψήφιοι, μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα. Από μια ψήφο πήραν και οι Τάκης Καραγκούνιας και Στέλιος Χανταμπάκης.


«Αυτό που επιβραβεύω είναι η ευφυΐα στην στρατηγική. Σε ένα παιχνίδι στρατηγικής φοβάστε τη στρατηγική. Τέσσερις μήνες φοβάστε. Το χειρότερο στο θέμα της στρατηγικής είναι η πονηριά και η κουτοπονηριά», σχολίασε ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Το είχα στο μυαλό μου ότι μπορεί να είμαι υποψήφια. Σαφώς και δεν θέλω να φύγω από το Survivor αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Κρίμα που βγάλαμε δύο, όμως εμένα μου αρέσει που δεν συνεννοηθήκαμε», είπε από την πλευρά της η Εύη Σαλταφερίδου.

«Δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου ότι θα βγω υποψήφιος. Και την τελευταία φορά το είχα περάσει πολύ light. Δεν συμφωνώ με τον Σπύρο στο θέμα του φόβου, γιατί δεν κάνουμε μαγειρέματα. Πλέον στα τόσα άτομα που έχουμε μείνει στο Survivor πρέπει να ξέρουμε ότι θα βγούμε υποψήφιοι», ανέφερε ο Γιώργος Κόρομι.

Μετά τον σχολιασμό της ψηφοφορίας, ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός, ανακοίνωσε τα στατιστικά των παιδιών, με τον Σάκη Κατσούλη και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να είναι οι δυο κορυφαίοι.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *