Survivor All Star: Μαλλιά-κουβάρια οι Μαχητές – Οι δύο νέοι υποψήφιοι

Ήττα γεύτηκαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε αγώνα ασυλίας οι Μαχητές στο επεισόδιο του Survivor All Star την Δευτέρα με σκορ 10-2 από τους Διάσημους και έτσι έπρεπε να βγάλουν άλλους δυο υποψήφιους προς αποχώρηση.


Η ήττα έφερε ξανά εντάσεις και διαφωνίες στην καλύβα των Μπλε, αλλά η μεγαλύτερη ένταση προκλήθηκε ανάμεσα στις δύο ομάδες κατά την διάρκεια του συμβουλίου, όπου οι Κόκκινοι διαφώνησαν με τις επιλογές των αντιπάλων τους στην ψηφοφορία αποχώρησης.

Πριν το στίβο μάχης οι δυο ομάδες συγκρούστηκαν και στο παιχνίδι της Καραϊβικής «πες το αλλιώς» με τους Μπλε να κερδίζουν το κέικ που έστω και προσωρινά τους έφερε λίγη ηρεμία.

Όμως, το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα φάνηκε αμέσως μετά το τέλος του αγωνίσματος ασυλίας, όταν οι παίκτες διαφώνησαν για το αν φταίει το κακό κλίμα στην καλύβα ή όχι για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις.

Μετά τη νέα ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού, επικράτησε νέα ένταση ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τους Κόκκινους να διαφωνούν με την ψήφο των Μπλε στην Εύη Σαλταφερίδου και να λένε ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα έπρεπε να είναι υποψήφια, σύμφωνα με τα στατιστικά.


Ωστόσο, οι Μπλε ψήφισαν και υπέδειξαν ως υποψηφίους Κώστα Αναγνωστόπουλο και Εύη Σαλταφερίδου, οι οποίοι μαζί με τον Κρις Σταμούλη συμπληρώνουν τους πρώτους τρεις υποψηφίους για αποχώρηση αυτής της εβδομάδας.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Survivor All Star: Μαλλιά-κουβάρια οι Μαχητές – Οι δύο νέοι υποψήφιοι”