Survivor All Star: Η Νικολέτα αποχώρησε – Αποκλείστηκαν οι Τάκης και Ηλίας

Η εβδομάδα έκλεισε στο Survivor All Star με την αποχώρηση της Νικολέτας Μαυρίδη, όχι όμως και χωρίς εντάσεις και ανατροπές.


Η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας που αποχώρησε από το Survivor All Star , με το τηλεοπτικό κοινό να διατηρεί στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τους συμπαίκτες και συνυποψήφιους της Σπύρο Μαρτίκα, Ελευθερία Ελευθερίου και Γιώργο Κόρομι, αλλά και τον Τάκη Καραγκούνια των Μπλε.

Ο νέος έντονος καυγάς που ξέσπασε ανάμεσα με τον Ηλία Γκότση, μετά από εκείνον που είχαν, με αφορμή το ξέσπασμα του 50χρονου μισθοφόρου επειδή νόμιζε πως η Εύη Σαλταφερίδου κρυφάκουγε την προσωπική του συνέντευξή, είχε ως αποτέλεσμα τα πράγματα να ξεφύγουν και οι δυο τους να αποκλειστούν από το αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού. 

Ο Τάκης Καραγκούνιας μετά την αντίδραση των συμπαικτών του στον πρώτο καυγά, ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, όπως είπε και στον Γιώργο Ασημακόπουλο.

«Είμαι ψυχολογικά χάλια Γιώργο και το δείχνω και στους αγώνες αυτό. Με τη συμπεριφορά που δείχνουν έτσι, μου έχουν βγει και μένα κάποια feelings λίγο έντονα και αντιδρώ» είπε ο Αιγιώτης παίκτης στον Πατρινό συμπαίκτη του, ο οποίος του θύμισε πως του είχε προτείνει να ηρεμήσει και να μην μιλάει, όμως ο ίδιος, όπως είπε, δεν μπορεί να είναι ήρεμος με αυτά που κάνουν οι υπόλοιποι.


Όταν οι παίκτες των δύο ομάδων συναντήθηκαν στο στίβο μάχης για να αναμετρηθούν για το έπαθλο φαγητού ο Γιώργος Λιανός τους ενημέρωσε πως οι Ηλίας Γκότσης και Τάκης Καραγκούνιας είναι εκτός αγωνίσματος.


«Καταρχάς να εξηγήσουμε την απουσία δύο παικτών, του Τάκη Καραγκούνια και του Ηλία Γκότση. Είχαμε ένα έντονο διαπληκτισμό off camera, επομένως οι δύο παίκτες απομακρύνθηκαν. Αυτήν την στιγμή είναι εκτός Survivor, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να δούμε πως θα συνεχίσουμε», είπε ο παρουσιαστής και ανακοίνωσε το έπαθλο της δοκιμασίας, το οποίο δεν ήταν άλλο από ένα τραπέζι με όλα τα καλά της 25ης Μαρτίου, αλλά και τσίπουρο.

Στο αγώνισμα, ο Σάκης Κατσούλης σφράγισε τη νίκη με 10-8 για τους Κόκκινους απέναντι στον Ηλία και έστειλε την ομάδα του για τα πολυπόθητα τσίπουρα.

Αργότερα, στο συμβούλιο του νησιού συμμετείχαν και οι Ηλίας Γκότσης και Τάκης Καραγκούνιας, με τους δύο άνδρες να κηρύσσουν το περιστατικό ως «λήξαν».

Εκτός από τον καυγά του Ηλία με τον Τάκη που θεωρείται λήξαν έγινε συζήτηση και για τα «μαγειρέματα» με τον Βασάλο να χαρακτηρίζει τον Μαρτίκα… «κατσαρολάκια» και τον Γιώργο Λιανό να αναρωτιέται αν τελικά ήταν σχέδιο του φαρμακοποιού οι τρεις Κόκκινοι υποψήφιοι.


Έτσι έφτασε η ώρα της κρίσης για τους πέντε του «τάκου».

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και θα πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor, είναι η Νικολέτα Μαυρίδη.

«Νιώθω 50 – 50. Ό,τι έρχεται και φεύγει είναι για κάποιο λόγο, οπότε παιδιά φροντίστε να το χαρείτε όσο περισσότερο μπορείτε και μην μανουριάζετε για τόσο μικρά πράγματα. Είναι τιμή μου που βρέθηκα εδώ για ένα μήνα».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *