Survivor All Star: Επέστρεψαν τα έπαθλα επικοινωνίας – Απόψε το συμβούλιο αποχώρησης

Οι Μαχητές γνώρισαν νέα ήττα στο επεισόδιο του Survivor All Star της Τετάρτη, ενώ «πρεμιέρα» έκαναν τα έπαθλα επικοινωνίας.


Μπορεί οι παίκτες να έχουν μάθει να αγωνίζονται για ασυλίες προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι, και φαγητό, υποφέρουν όσο το δυνατόν λιγότερο από την πείνα, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν σε αυτό το αγώνισμα.

Το έπαθλο, λοιπόν, του επεισοδίου της Τετάρτης ήταν η επικοινωνία, με τους παίκτες και των δυο ομάδων να ανυπομονούν, παρόλο που ήξεραν ότι δεν επρόκειτο να μιλήσουν με μέλη της οικογένειάς τους.

Πρώτο έπαθλο ήταν η ανάγνωση tweets για το παιχνίδι και τους παίκτες.

Οι Διάσημοι ισοπέδωσαν ξανά τους Μαχητές νικώντας τους με 10-2 για τρίτη φορά μέσα σε τέσσερις μέρες. Στους Μπλε, όπως ήταν αναμενόμενο, επικρατούσε μεγάλη στενοχώρια, ενώ το κλίμα βάρυνε κι άλλο μετά την ιστορία που τους είπε ο Γιώργος Λιανός.


Η ιστορία του Γιώργου Λιανού που συγκίνησε τους Μπλε

Ο παρουσιαστής του Survivor All Star είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να σας μεταφέρω μια προσωπική ιστορία από μια κυρία, συγγενή μου, η οποία είναι γύρω στα 70 κάτι. Αυτή η κυρία πρόσφατα είχε ένα πρόβλημα πίεσης. Πήγε στο γιατρό και προσπάθησαν μέσω της συζήτησης να καταλάβουν τι συμβαίνει γιατί στις εξετάσεις όλα ήταν φυσιολογικά.


Η ιστορία, η οποία ακολούθησε, είναι πραγματική. Δεν σας τι λέω ούτε για τρολ, ούτε για τίποτα. Η κυρία αυτή είναι 78 χρονών, συγκεκριμένα. Της λέει «ποιες είναι οι συνήθειες σου; Τι σου αλλάζει λίγο την ψυχολογία και σε στεναχωρεί;». H απάντηση της είχε να κάνει με εσάς.

Η απάντηση της ήταν ότι «κάθε βράδυ στεναχωριέμαι που αυτά τα παιδιά της μπλε ομάδας δεν τρώνε εδώ και τόσο καιρό». Ο γιατρός της είπε, «σου προτείνω να μην παρακολουθείς το Survivor, τόσο απλά».

Στη συνέχεια, στο παιχνίδι των ερωτήσεων οι δυο ομάδες έδωσαν μάχη για pancakes, με την Μαριαλένα να κάνει το 7-3 και να χαρίζει το γλυκό στους συμπαίκτες της.

Την Πέμπτη το Συμβούλιο του νησιού

Στον τάκο έχουν βρεθεί ήδη αυτή την εβδομάδα η Εύη Σαλταφερίδου, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η Ρία Κολοβού και ο Κρις Σταμούλη, με το συμβούλιο αποχώρησης να έρχεται την Πέμπτη το βράδυ.


Συνεχίζεται η μάχη τηλεθέασης με τον Σασμό

Σύμφωνα με τον Nielsen, στο δυναμικό κοινό, το Survivor All Star σημείωσε 21,1%, ενώ κονταροχτυπήθηκε με τον Σασμό, ο οποίος πέρασε το ριάλιτι επιβίωσης οριακά σημειώνοντας 21,2%.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *