Survivor All Star: Εκρηκτική ατμόσφαιρα στο συμβούλιο – Ποιος βγήκε «στον τάκο»

Με τους «Κόκκινους» να κερδίζουν τη δεύτερη ασυλία σε έναν επεισοδιακό αγώνα με τραυματισμό και πολλές εντάσεις έφτασε στις οθόνες μας το χθεσινό επεισόδιο της Δευτέρας του Survivor All Star.


Ο αγώνας σημαδεύτηκε από τον διαπληκτισμός του Νίκου Μπάρτζη σχεδόν με το σύνολο της αντίπαλης ομάδας, αλλά και τον τραυματισμό του Κωνσταντίνου Βασάλου. Σε έναν αγώνα με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο παίκτης της Μπλε ομάδας πέρασε λανθασμένα από ένα εμπόδιο, με αποτέλεσμα να υπάρξει επανάληψη. Ενδιάμεσα, ο Νίκος Μπάρτζης πρόλαβε να τα βάλει με όλους, ακόμα και με τον Γιωρίκα Πηλίδη την ώρα που πήγαινε να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του.

Νωρίτερα, στην ομάδα των Κόκκινων προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, με την Αφροδίτη Σκαφίδα. Οι συμπαίκτες της παρατήρησαν συμπτώματα αλλεργικού σοκ και η παίκτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Όμως κατάφερε να επιστρέψει στην ομάδα της μετά τον αγώνα.

Στο συμβούλιο του νησιού, παρουσιάστηκαν τα στατιστικά των Διασήμων, ενώ λίγο αργότερα οι εντάσεις ανέβηκαν, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να κατηγορεί τον Γιώργο Ασημακόπουλο ότι ειρωνεύεται τους πάντες μέσα στο παιχνίδι. Η παίκτρια των Διασήμων του είπε πώς είναι ο νούμερο ένα ψεύτης μέσα στο παιχνίδι και δεν έχει δικαίωμα να μιλά για κανέναν άλλον.

«Μάλλον κάποιο λάθος κάνεις και με εκθέτεις. Είναι απαράδεκτο να κάνεις τέτοια επίθεση στο πρόσωπό μου» είπε υπερασπιζόμενος τον εαυτό του ο Γιώργος.


Μετά την ήττα τους στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, οι «Μπλε» οδηγήθηκαν στην κάλπη. Με έξι ψήφους ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης αποτελεί τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση, την ώρα που η Τζο Μαριδάκη έλαβε πέντε ψήφους.


Ο Παναγιώτης δήλωσε ότι ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα, καθώς δεν είχε πάει καλά αγωνιστικά τις τελευταίες μέρες.

H Τζο από την πλευρά της θεωρεί πως οι συμπαίκτες της, την ψήφισαν καθώς η ίδια δεν έχει ενταχθεί σε κάποια «κλίκα», οπότε θεωρεί λογική την υποψηφιότητά της προς αποχώρηση, καθώς είναι το «εύκολο» θύμα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 σκέψεις για “Survivor All Star: Εκρηκτική ατμόσφαιρα στο συμβούλιο – Ποιος βγήκε «στον τάκο»”