Survivor All Star: Αποχώρησε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος χωρίς να χαιρετήσει κανέναν – Τι συνέβη

Χαμός στον Άγιο Δομίνικο και στο επεισόδιο της Πέμπτης του Survivor All Star, αφού για πρώτη φορά δεν ολοκληρώθηκε αγώνας.


Το τελευταίο αγώνισμα του Survivor All Star ήταν αρκετά σκληρό με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί. Ο αγώνας έφτασε μέχρι το 8-6 με τους Μπλε να έχουν προβάδισμα και μόλις δύο νίκες να απομένουν για να φάνε το πολυπόθητο έπαθλο, που ήταν οι πίτσες. Οι παίκτες που θα σημάδευαν για να πάρουν τους δύο πόντους ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Μάριος Πρίαμος.

Εκείνη τη στιγμή και οι δύο παίκτες αντιλήφθηκαν ότι έχουν τραυματιστεί και δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, χωρίς την απαραίτητη άδεια από γιατρό. Οι Μαχητές θεώρησαν ότι το κάνουν για να αποφύγουν την ήττα και προτίμησαν να αποχωρήσουν.

Το ζήτημα μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο Συμβούλιο του Νησιού, ενώ ανέβηκαν και οι τόνοι.

Στο τέλος της βραδιάς ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν εκείνος που άκουσε το όνομά του από το Γιώργο Λιανό τη στιγμή της αποχώρησης. Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε και ο τρόπος με τον οποίο ζήτησε να αποχωρήσει, καθώς αμέσως μετά την ανακοίνωση του Λιανού είπε πως δεν θέλει να κάνει κάποια δήλωση και θέλει να αποχωρήσει άμεσα.


Αφού ο Γιώργος Λιανός του επέστρεψε να αποχωρήσει και να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του, εκείνος τους είπε να μείνουν στη θέση τους και δεν θέλει κανέναν.


«Δεν θέλω να πω κάτι. Θέλω να πάρω τη δάδα μου και να φύγω. Δεν θέλω να σηκωθεί κανείς παιδιά, θέλω απλώς να φύγω» δήλωσε, λιτά, ο πρώην παίκτης των Μαχητών, με την Μπλε ομάδα να μην μπορεί να πιστέψει το αποτέλεσμα.

Ξανά πρώτο στο δυναμικό κοινό το Survivor All Star

Σύμφωνα με το Nielsen, το Survivor All Star κατέκτησε την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό με 22,1%, ενώ Η Γη της Ελιάς έπιασε κορυφή στο σύνολο με 24,1%. Στο σύνολο το ριάλιτι του ΣΚΑΪ σημείωσε 20,4%, ενώ η σειρά του MEGA έκανε στο δυναμικό 19,5%.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *