Survivor All Star: Αποχώρησε η Καρολίνα Καλύβα – Η αντίδραση του Μάριου

Μετά από πολλές ήττες, οι Μαχητές κατάφεραν να πάρουν την νίκη και ένα πολύ σημαντικό γεύμα, παρά τους καυγάδες και τις εντάσεις των τελευταίων ημερών που ήρθαν στην επιφάνεια και λίγο πριν τον αγώνα.


Ωστόσο, η ένταση μεταφέρθηκε στους Διάσημους μετά την ήττα τους, η οποία επιδεινώθηκε στο συμβούλιο, όπου ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα ποσοστά νικών του κάθε παίκτη για την τρέχουσα εβδομάδα.

Τελικά, μετά τις προβλέψεις των παικτών, στις οποίες αρκετοί θυμήθηκαν πως σε προηγούμενα Survivor αποχωρούσε αυτός που έφερνε το 10άρι για την ομάδα του.

Οι προβλέψεις του επιβεβαιώθηκαν, με το τηλεοπτικό κοινό έστειλε στο σπίτι της την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Η Καρολίνα αποτελεί την τρίτη αποχώρηση μέσα από ψηφοφορία και την τέταρτη συνολικά για το Survivor All Star, ενώ οι συνυποψήφιοί για αυτή την εβδομάδα και συμπαίκτες της, Τάκης Καραγκούνιας και Γιώργος Ασημακόπουλος και ο «Διάσημος» Σπύρος Μαρτίκας παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο.


Παρά τις αντιδράσεις και την συζήτησή γύρω από την κρυφή συνάντηση της Καρολίνας με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη σε μια καλύβα μέσα στη ζούγκλα, η ώρα του αποχωρισμού τους έμεινε στα τυπικά.


Μια ανάσα μπροστά βρέθηκε το Survivor στο δυναμικό κοινό

Ακόμα μία σκληρή μάχη μεταξύ μυθοπλασίας και ριάλιτι δόθηκε στην prime time ζώνη της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου, με το Survivor All Star και την αποχώρηση της Καρολίνας να κατακτά την κορυφή και να συγκεντρώνει ποσοστά 20,5% στο δυναμικό κοινό και 19,1% στο γενικό σύνολο.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, οριακά πιο πίσω έμεινε ο Σασμός, με την σειρά να φτάνει στο 20,4% και 21,8% στις δύο κατηγορίες αντίστοιχα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *