Survivor All Star: Αποχώρησε η Ελευθερία και αποκάλυψε ποιον θέλει νικητή

Η 13η εβδομάδα στο Survivor All Star αποδείχθηκε «γρουσούζικη» και «καταστροφική» για τους Μπλε, αφού έχασαν από τους Κόκκινους τόσο στις τρεις ασυλίες, όσο και στα έπαθλα επικοινωνίας, φαγητού αλλά και στα παιχνίδια της Καραϊβικής.


Για αυτή την εβδομάδα στον τάκο εκτός του Σπύρου Μαρτίκα (7η φορά) και της Ελευθερίας Ελευθερίου (4η φορά) βρέθηκαν ο Νίκος Μπάρτζης και η Ρία Κολοβού.

Όσον αφορά το αγώνισμα φαγητού στις γυναίκες η Ρία, η Ελευθερία και η Μελίνα μπορεί να έφεραν νίκες στη μάχη των Μπλε, όμως οι Κόκκινες πήραν το ματς με 7-3.

Από την άλλη, στους άντρες για τους Μπλε νίκες έφεραν μόνο οι Μαρτίκας και Ασημακόπουλος, με τους Κόκκινους να κερδίζουν με 7-2 και να αφήνουν νηστικούς τους αντιπάλους τους.

Η ήττα έφερε νέες εντάσεις στους Μπλε, με τον Σπύρο Μαρτίκα να χαρακτηρίζει την εβδομάδα ως την πιο καταστροφική για τους Μπλε, ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος αναζητούσε τι φταίει και έχει πέσει τέτοια γκαντεμιά στην ομάδα. Ο 30χρονος επιχειρηματίας τα είχε και με τον Γιώργο Κόρομι επειδή όταν έχασαν τους είπε «απόλαυσε το».


Μετά από αυτή την ατάκα του Κόρομι η ένταση συνεχίστηκε και στο συμβούλιο μέχρι την ώρα της ανακοίνωσης για το ποιος αποχωρεί από το νησί.


Λίγο πριν το ρολόι δείξει μία τα ξημερώματα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι από το Survivor All Star αποχωρεί η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό. Το ταξίδι για μένα κάπου εδώ τελειώνει και εν μέρει είχα ένα ένστικτο σήμερα, αγκάλιασα και τα παιδιά όταν φύγαμε από την καλύβα. Είναι απόλυτα σεβαστή η απόφαση του κοινού» δήλωσε, η τραγουδίστρια κατά την αποχώρηση της.

Μάλιστα, η Ελευθερία Ελευθερίου δήλωσε πως θα ήθελε να δει νικητή του Survivor All Star τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη με εκείνον να της προσφέρει μια τρυφερή αγκαλιά.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *