Σημείο συνάντησης των επωνύμων το «Στα Καλά Καθούμενα Athens» για απίστευτο φαγητό και μαγική διασκέδαση – Η επίσκεψη της Ζωζώς Σαπουντζάκη και του επιχειρηματία Θεοδόση Ζερβουδάκη

 

Το «Καλά Καθούμενα Athens» στην Ιερά Οδό 25-27-29 στην Αθήνα έγινε… χώρος λατρείας για την σόουμπιζ, αλλά και όλο τον κόσμο, που συρρέουν εκεί για να απολαύσουν το μαγικό φαγητό και την απίστευτη διασκέδαση του εστιατορίου που υπό την καθοδήγηση του Στέφανου Σαράτση έχει γίνει «must» στη νυχτερινή έξοδο των κατοίκων της πρωτεύουσας.


Για το «Καλά Καθούμενα Athens» ισχύει εκείνη η ατάκα που λέει είναι ιδέα. Όποιος το έχει επισκεφθεί ή έχει ακούσει γι’ αυτό από γνωστούς που πήγαν εκεί, δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την ιδέα να το επισκεφθεί ξανά και ξανά για να απολαύσει τις μαγικές γεύσεις, αλλά και την μαγική ατμόσφαιρα, που σε απογειώνει και σε κάνει να ξεχνάς κάθε δυσκολία της καθημερινότητας.

Μνε το μυθικό μενού του, την απίστευτη εξυπηρέτηση και την ζεστασιά που νιώθεις εκεί, το «Καλά Καθούμενα Athens» έγινε σημείο συνάντησης όλου του κόσμου της Αθήνας, αλλά και της σόου μπιζ.

Ο γνωστός επιχειρηματίας Θεοδόσης Ζερβουδάκης έδωσε πρόσφατα το παρών στο «Καλά Καθούμενα Athens» και απόλαυσε την μοναδική φιλοξενία και τις μοναδικές γεύσεις του εστιατορίου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Θεοδόσης Ζερβουδάκης (@tzervoudakis)


 

Το «Καλά Καθούμενα Athens»  τίμησε και η μυθική ντίβα του κινηματογράφου και του θεάτρου η Ζωώ Σαπουντζάκη.


 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ZWZW (@zwzw_sampoutzaki_official)

 

Από το Καλά Καθούμενα πέρασαν και περνάνε συνέχεια κι άλλοι επώνυμοι, όπως η ηθοποιός Νικολέττα Καρρά.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *