Ράδιο Αρβύλα: Βγήκαν με μαύρα ρούχα οι παρουσιαστές – Έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα για το μέλλον της εκπομπής

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι οι Ράδιο Αρβύλα θα συνεχίσουν κανονικά την εκπομπή τους έστειλε ο Αντώνης Κανάκης, βάζοντας τέλος στα όποια σενάρια κυκλοφορούσαν για το μέλλον της εκπομπής.


Ο Αντώνης Κανάκης ήταν κατηγορηματικός ότι η εκπομπή θα συνεχιστεί κανονικά, μετά το διαζύγιο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, που ήρθε από τις αποκαλύψεις της πρώην συντρόφου του.

  «Είμαστε χάλια και σε κατάσταση σοκ. Ετσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να κάνουμε εκπομπές αυτή τη στιγμή. Είχαμε προγραμματίσει να σταματήσουμε για τις γιορτές και θα επιστρέφαμε στις 10 Ιανουαρίου. Ελπίζουμε ότι ο χρόνος που θα μεσολαβήσει, θα είναι αρκετός για να έρθουμε και εμείς σε μία κανονικότητα», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Αντώνης Κανάκης.

«Δεν ξέρουμε αν όλα αυτά που ζούμε είναι πραγματικότητα».

Με αυτά τα λόγια ο Αντώνης Κανάκης καλωσόρισε το κοινό σήμερα στο Ράδιο Αρβύλα, εξηγώντας τους λόγους που εν τέλει αποφάσισαν να γίνει κανονικά σήμερα η εκπομπή.


Όπως είπε ο Αντώνης Κανάκης η εκπομπή δεν θα είναι σατυρική, όπως μας έχει συνηθίσει, ενώ κατά τη διάρκειά της αναμένεται να δώσουν απαντήσεις σε όσους τους κατηγορούν ότι ήξεραν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.


Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, ο ίδιος και οι συνεργάτες τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούν «παγωμένοι» σαν παρέα, τα όσα συμβαίνουν, ενώ είπε πως «για πρώτη φορά επιλέξαμε να απαντήσουμε σε όσα μας καταλογίζουν, ενώ συνήθως δεν το κάνουμε».

«Άλλες δύο φορές δεν μπορούσαμε να κάνουμε Ράδιο Αρβύλα»
«Με άλλα δύο γεγονότα δεν μπορούσαμε να κάνουμε το Ράδιο Αρβύλα. Η μία ήταν ο Αλέξης έχασε τη ζωή του κι έγινε η εξέγερση και βγάζαμε τα εσώψυχά μας και τις απόψεις μας.  Η επόμενη ήταν  με την Μarfin. Η τρίτη είναι αυτή, που είναι αδύνατον να κάνουμε σατιρική εκπομπή, όπως είπαμε χθες.

Ήμασταν στα χαμένα κι αδυνατούσαμε να καταλάβουμε τι γίνεται όταν είδαμε το υλικό. Όταν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου, το να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας είναι μία ψυχοφθόρα διαδικασία. Θα απαντήσουμε σε ένα δύο πράγματα για πρώτη φορά» εξήγησε σε άλλο σημείο.

«Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε σατιρική εκπομπή»
Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε σατιρική εκπομπή, είναι πολύ συναισθηματική υπόθεση το Ράδιο Αρβύλα. Μόνο το όταν το χαιρόμαστε μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Βγήκαμε σήμερα γιατί δεν θεωρούμε ότι μπορεί να συμβαίνει όλο αυτό και εμείς να μην είμαστε εδώ. Δεν ταιριάζει σε μας και γενικώς δεν μας ταιριάζει.


Το δεύτερο είναι ότι το χειρότερο πράγμα όταν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου, το να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας είναι μια πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία.

Αυτό το γεγονός για μας ξεχωρίζει. Ένα δύο πράγματα θα τα απαντήσουμε και έχει σημασία έχει πώς και σε ποιους» είπε και έδωσε πάσα για διαφημίσεις διότι ζήτησε να μη γίνει καμία διακοπή στη ροή αργότερα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *