Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του Πάνου Νάτση – Η επιθυμία της οικογένειας

Το τελευταίο αντίο στον Πάνο Νάτση, που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή, θα πουν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου, στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, στη Νίκαια.


Στο μεταξύ την ενίσχυση της Διεθνούς υποστήριξης γυναικών «Woman In Need» που αφορά τις κακοποιήσεις γυναικών επιθυμεί, αντί στεφάνων, η οικογένεια και η σύντροφος του Πάνου Νάτση.

Ο ηθοποιός έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με φορτηγό, στο Μεταξουργείο.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανακοίνωσε την επιθυμία της οικογένειας, και επισημαίνει ότι ο Πάνος Νάτσης ήταν «ένας υπερευαίσθητος άνθρωπος με αξίες».

 «Στην μνήμη του αγαπημένου μας φίλου που έφυγε τόσο ξαφνικά και τραγικά από κοντά μας η οικογένεια του και η σύντροφός του, αποφάσισαν να ζητήσουν από όλους εμας αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών (που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών) WOMAN IN NEED, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με έδρα στην Βουλα, Υγείας 33 ΤΚ 16673 ΑΦΜ998732508 κ τηλ. 2108996636. Έτσι θα στείλουμε την θετική μας ενέργεια στον πολύτιμο φίλο μας που χάθηκε και που ήταν ένας υπερευαισθητος άνθρωπος με αξίες», αναφέρει στην ανάρτησή του.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *