Πέτρος Ξεκούκης: «Η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία, το λένε οι κανόνες της εκκλησίας» – Αποθέωσε Νίκο Αναδιώτη και Γιώργο Κιμούλη

Ο Πέτρος Ξεκούκης έκανε αναφορά μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» στις απόψεις που έχει εκφράσει για την ομοφυλοφιλία και έχουν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις και έδειξε να μην κάνει ούτε βήμα πίσω περνώντας το όλο θέμα από το πρίσμα της εκκλησίας.


Επίσης ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην εκλογή του Νίκου Αναδιώτη στη Ευρωβουλή, αλλά και στον Γιώργο Κιμούλη, που είχε βρεθεί στο στόχαστρο με το #metoo

Για τον Νίκο Αναδιώτη και την ομοφυλοφιλία ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης ανέφερε: «Εγώ δε θα εξετάσω το κόμμα με το οποίο επέλεξε να μπει υποψήφιος και να εκλεγεί στις Ευρωεκλογές. Εξετάζω ότι ένας συνάδελφός μου, αγαπητός συνάδελφος και ευγενής, αγαπημένος μου φίλος, βγήκε και εξελέγη στην Ευρωβουλή. Το ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία, είναι αμαρτία, οι πατέρες έχουν μιλήσει.

Εγώ θα πω τι λέει η εκκλησία και οι κανόνες της. Οι κανόνες της εκκλησίας είναι σαφείς, είναι μια από τις μεγαλύτερες αμαρτίες. Αυτό το λένε οι κανόνες της εκκλησίας. Ή τους αποδέχεσαι ή όχι…».

Σε άλλο σημείο, σχετικά με τον Γιώργο Κιμούλη, ο ηθοποιός δήλωσε: «Ο Κιμούλης δεν έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική βία, είναι πολύ σημαντικό αυτό. Για λεκτική βία μπορεί να κατηγορηθείς κι εσύ στο δρόμο από έναν τρελαμένο οδηγό. Περιμένω με αγωνία να δω πως θα πάει η περιοδεία του. Εγώ, τον αγαπώ πολύ και τον εκτιμώ τον Γιώργο».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *