Πάνος Μουζουράκης για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντωνίου – Να λάμψει η αλήθεια και να ξανα-αναστηλωθεί η Κιβωτός μέσα από τις πέτρες που της ρίξανε»


Ο Πάνος Μουζουράκης έκανε αναφορά στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου και τάχθηκε στο πλευρό του πατρός Αντωνίου.


Ο δημοφιλής τραγουδιστής επί χρόνια στηρίζει την «Κιβωτό του κόσμου» και έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές ότι στέκεται δίπλα στο πλευρό του πατρός Αντώνιου. Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως θα τον στηρίξει και τώρα καθώς θεωρεί πως είναι όλα ένα «παιχνίδι» που παίζουν κατά του ιερέα.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον Πάνο Μουζουράκη ο οποίος επιβεβαίωσε ότι θα εμφανιστεί στο δικαστήριο προκειμένου να καταθέσει.

«Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Προσπαθούμε να σταθούμε στην αλήθεια μας, σε αυτό που αντιλαμβανόμαστε, καταλαβαίνουμε και πιστεύουμε με το χέρι στην καρδιά μας», είπε ο τραγουδιστής.

Και συμπλήρωσε: «Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια σε αυτό το ζήτημα και να ξανα-αναστηλωθεί η Κιβωτός, να γίνει όπως ήτανε μέσα από τις πέτρες που της ρίξανε, όπως είπε και ο πατήρ Αντώνιος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Μουζουράκης.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *