Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη άνοιξε τη ρόμπα της κι έδειξε το στήθος της. Αποκάλυψη Γιώργου Λιάνη

Είκοσι επτά χρόνια μετά το θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ο άλλοτε υφυπουργός και δημοσιογράφος Γιώργος Λιάνης, αποκάλυψε τηλεοπτικά ότι είχε σύντομη ερωτική σχέση μαζί της!


Στην αποκάλυψη αυτή προέβη ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha, όπου χαρακτήρισε την Αλίκη, ως τη “μεγαλύτερη Ελληνίδα σταρ”.

Στην ίδια εκπομπή αποκάλυψε τη σχέση του και με μια άλλη μεγάλη ηθοποιό, την Αιμιλία Υψηλάντη, με την οποία, όπως είπε, είχε δεσμό για τέσσερα χρόνια.

Για την αείμνηστη Βουγιουκλάκη, είπε αναλυτικά:

«Η σχέση μας άριστη, έως και σε μια περίοδο ερωτική. Μια μικρή περίοδο. Την συνέκρινε με την Αιμιλία Υψηλάντη) και μου έλεγε αν είναι πιο ωραία αυτή ή η Αιμιλία και έλεγα ότι είναι η Αιμιλία πιο όμορφη…» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάνης.


«Σε μια στιγμή μου είπε “δεν έχω τίποτα ωραίο πάνω μου;”. Και εγώ είπα αυθορμήτως, “έχεις!”.Μου λέει “τι;” και λέω: “το στήθος σου“. Και μου είπε μια φράση, που δεν την επαναλαμβάνω γιατί είναι πολύ ωραία».


Σε ‘κείνο το σημείο, ο παρουσιαστής της εκπομπής Τάσος Τρύφωνος, τον ρώτησε: «Σας είπε “παρ’ το;” του και ο Γιώργος Λιάνης απάντησε : «Ανοίγοντας μια μεταξένια ρόμπα. Ήταν απόλυτα ωραίο, απρόσμενο και απόλυτα ωραίο και φυσιολογικό»!

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *