Όσκαρ 2024: Ο John Cena σόκαρε τους πάντες στην απονομή – Παρέδωσε ολόγυμνος το βραβείο για τα καλύτερα κουστούμια που κέρδισε το Poor Things

 

O John Cena έκλεψε την παράσταση στα φετινά βραβεία Όσκαρ 2024, καθώς εμφανίστηκε ολόγυμνος στη σκηνή για να παραδώσει το χρυσό αγαλματίδιο στην κατηγορία «Μακιγιάζ & Κομμώσεων» και «Κοστουμιών».


Όλα ξεκίνησαν όταν ο παρουσιαστής της τελετής απονονής των Όσκαρ, Jimmy Kimmel θυμήθηκε ένα μυθικό περιστατικό που συνέβη 50 χρόνια πριν. Στην 46η απονομή Όσκαρ το 1974 ένας άνδρας εμφανίστηκε γυμνός στη σκηνή κάνοντας το σήμα της ειρήνης.

Ο Jimmy Kimmel είπε στον παλαιστή και ηθοποιό John Cena, να τρέξει πάνω στη σκηνή του Dolby Theatre γυμνός!

Ο Τζον Σίνα κάνοντας πλάκα, δήλωσε πως δεν θέλει να τρέξει γυμνός, ωστόσο παρουσίασε τις υποψηφιότητες για την κατηγορία «Μακιγιάζ & Κομμώσεων» και «Κοστουμιών» χωρίς ρούχα και εσώρουχο.

Αυτό το σκηνικό είχε σκοπό να δείξεί τη σημαντικότητα των κοστουμιών ενώ επί σκηνής. Ο παρουσιαστής έδωσε τελικά λίγο μετά έναν μανδύα στον John Cena, ο οποίος παρέδωσε κάπως πιο ευπρεπώς ντυμένος το βραβείο πήγε στην σχεδιάστρια Holly Waddington, για τα κοστούμια του «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *