Όλγα Κιουρτσάκη «φωτογραφίζοντας» την Άντζελα Δημητρίου: Ακόμα κι όταν δεν το άξιζες ήμουν ευγενική

 

Η Όλγα Κιουρτσάκη με μια ανάρτηση με νόημα στη οποία φαίνεται να φωτογραφίζει την Άντζελα Δημητρίου έκανε έμμεση αναφορά στην κόντρα με την μητέρα της και τόνισε: «Ακόμα κι όταν δεν το άξιζες ήμουν ευγενική».


Μετά τη συνέντευξη που έδωσε η Άντζελα Δημητρίου και όπου ουσιαστικά άφησε αιχμές για τη κόρη της και τον γαμπρό της, η Όλγα Κιουρτσάκη και ο Φώτης Λώσης απάντησαν μέσω της δικηγόρου τους.

Κι ενώ η δικηγόρος του ζευγαριού έχει προαναγγείλει ότι θα βγάλουν δήλωση, η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, με ένα story στο Instagram έδωσε νέα τροφή για σχόλια.

Σε κανένα σημείο της δήλωσης πάντως, η κόρη της γνωστής τραγουδίστριας δεν αναφέρεται ονομαστικά στη μητέρα της. Αλλά είναι σαφές πως τα όσα ακούγονται, μάλλον έχουν να κάνουν με εκείνη.

Στο βίντεο, μια γυναικεία φωνή απαγγέλλει στα αγγλικά: «Ήμουν ευγενική. Ακόμα και δεν το άξιζες ήμουν ευγενική. Ακόμη και όταν μου φερόσουν τόσο άσχημα ήμουν ευγενική.


Ακόμη και όταν άκουσα όλα όσα είχες πει για μένα ήμουν ευγενική. Και δεν ήμουν ευγενική εξαιτίας του ποιος είσαι εσύ. Ήμουν ευγενική εξαιτίας του ποια είμαι εγώ.


Δεν προσεύχομαι για να τιμωρηθείς, αυτό είναι πολύ εύκολο. Προσεύχομαι μόνο να έχω το κουράγιο να συνεχίσω να είμαι ευγενική. Ανεξαρτήτως του τι κάνεις».

«Καλό μήνα με υγεία. Σήμερα κλείνει έξι μήνες ζωής το μωράκι μου. Καλό βράδυ. Καλό ξημέρωμα» έγραψε η Όλγα Κιουρτσάκη.

05

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *