O «μερακλής» Πικέ είχε σχέσεις με την Κλάρα Κία Μάρτι πριν χωρίσει με τη Σακίρα και προδόθηκε από ένα βίντεο

Ο Πικέ τα… φορούσε κανονικά στην Σακίρα και είχε σχέση με την Κλάρα Κία Μάρτι πολύ πριν το διάσημο ζευγάρι χωρίσει. Αυτό δείχνει να αποκαλύπτει βίντεο του 2021 που βγήκε στο φως.


Στο βίντεο ο Πικέ δίνει διαδικτυακή συνέντευξη στο σπίτι του μέσω του Zoom. Την περιόδο εκείνη ήταν φυσικά ακόμα με την Σακίρα και δεν είχαν εμφανιστεί σύννεφα στη σχέση τους. Στην εικόνα στο βίντεο εμφανίζεται ξαφνικά στο βάθος μια ξανθιά γυναίκα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six κάποιοι φαν της Σακίρα εντόπισαν το εν λόγω βίντεο από το 2021, στο οποίο φαίνεται ότι η νυν σύντροφος του Πικέ, Κλάρα Κία Μάρτι, είναι στο σπίτι του ζευγαριού κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συνέντευξης που δίνει ο ποδοσφαιριστής.

Στο βίντεο, βέβαια, δεν φαίνεται ακριβώς το πρόσωπο της γυναίκας που ήταν μαζί με τον Πικέ στο σπίτι. Όλοι… παίρνουν όρκο όμως ότι η… επισκέπτης δεν ήταν άλλη από την Κλάρα Κία.

Άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος της Σακίρα ανέφερε ότι η διάσημη σταρ της μουσικής είναι «συντετριμμένη» από το βίντεο, διότι «μαθαίνει ότι αυτή η γυναίκα μπήκε στο σπίτι που μοιράζονταν το τότε ζευγάρι με τα παιδιά τους».


Την χρονολογική περίοδο που γυρίστηκε το βίντεο η Σακίρα έλλειπε από το σπίτι. Ηταν ταξίδι με τα παιδιά της με τον Πικέ.


Η Κλάρα Κία Μάρτι είναι φοιτήτρια δημοσίων σχέσεων και εργάζεται σε επιχειρήσεις και ΜΜΕ. Ποιος είναι το αφεντικό της; Μα φυσικά ο Πικέ! Το ζευγάρι μάλιστα γνωρίστηκε από κοντά ενώ δούλευε  μαζί σε εκδηλώσεις στις επιχειρήσεις του τέως ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα.

Η ανάρτηση που είχε κάνει… πύραυλο την Σακίρα

Η Σακίρα είχε γίνει πύραυλος πριν καιρό, εξαιτίας μιας ανάρτηση της 23χρονης φοιτήτριας. Η Κλάρα Κία είχε ανεβάσει ένα… καυτό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στο βίντεο χορεύει μπροστά στον καθρέφτη της φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, υπό τους ήχους του νέου τραγουδιού της Κολομβιανής τραγουδίστριας, «Te Felicito», κάτι που είπαν ότι έκανε… μπαρούτι την σταρ της μουσικής.

Ο Πικέ και η νέα σύντροφός του, έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση το καλοκαίρι. Πλέον απολαμβάνουν και επίσημα τον έρωτά τους, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η 23χρονη είναι έγκυος.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *