Ο Φίλιππος Πλιάτσικας αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της αρχικής επιφύλαξης του Βασίλη Καρρά να πει μαζί με τους Πυξ Λαξ το μυθικό τραγούδι «Άστην να λέει»

 

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ιστορίας του μυθικού τραγουδιού, «Άστην να λέει» που είπαν οι Πυξ Λαξ μαζί τον αείμνηστο Βασίλη Καρρά και θυμήθηκε τις αρχικές επιφυλάξεις του εμβληματικού τραγουδιστή.


Ο Φίλιππος Πλιάτσικας έδωσε συνέντευξη στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και μίλησε για τους Πυξ Λαξ αλλά και τη συνεργασία που είχαν με τον Βασίλη Καρρά.

«Οι Πυξ Λαξ είναι πάντα ενεργοί, είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της μουσικής μας ιστορίας. Η αγάπη του κόσμου είναι συγκινητική, νιώθω τυχερός και ευγνώμων που έχει δημιουργηθεί αυτή η σχέση εδώ και τόσα χρόνια», είπε αρχικά.

Όσον αφορά τη σύγχρονη στιχουργική και την τραπ ο Φίλιππος Πλιάτσικας είπε: «Κάθε εποχή έχει τα δικά της γνωρίσματα και μόδες.

Μπορεί κάτι που φαίνεται φαινομενικά άκομψο ή άσχημο στην αρχή, μέσα από τον βούρκο να ξεπηδήσουν διαμάντια. Μπορεί κάποια από αυτά τα παιδιά να βρούνε ένα δρόμο που θα μας εκπλήξει αργότερα».


«Όταν προσπαθήσαμε να συγκεράσουμε την αγάπη που έχουμε για την ροκ μουσική με την αγάπη και την λαϊκή και παραδοσιακή μουσική είχαμε φάει πολύ ξύλο.


Για την συνεργασία με τον Βασίλη Καρρά και τις αντιρρήσεις του για το τραγούδι «Άστην να λέει», είπε: 

«Όταν συνεργαστήκαμε με τον Βασίλη Καρρά ήμασταν δακτυλοδεικτούμενοι από ένα χώρο που αυτοαποκαλείται έντεχνος».

Ο Βασίλης Καρράς ήταν επιφυλακτικός, γιατί θεωρούσε ότι το τραγούδι «Άστην να λέει» ήταν έξω από τα νερά του, λίγο πιο ροκ. Με την επιμονή ενός μεγάλου παραγωγού έγινε αυτή η συνεργασία και γίναμε φίλοι.

Ο Βασίλης Καρράς ήταν καταλυτικός στο ξεκίνημα των Πυξ Λαξ, ήταν γενναιόδωρη η παρουσία του στον δίσκο μας κι αν δεν υπήρχε αυτός δεν ξέρω πως θα ήταν η συνέχεια», τόνισε ο Φίλιππος Πλιάτσικας.


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *