Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται – Η Δέσποινα Βανδή έσταξε μέλι για την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Έφερε τη χαρά στην καθημερινότητά μου» – Τί είπε για τα παιδιά της


Η Δέσποινα Βανδή μίλησε στο MEGA και την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», όπου αναφέρθηκε στην καριέρα της, στην σχέση με τα παιδιά της, αλλά φυσικά μίλησε και για τον έρωτα που ζει με τον Βασίλη Μπισμπίκη.


Η τραγουδίστρια έκανε αναφορά στην περιοδεία της στην Κρήτη, αλλά και στο ενδεχόμενο να ζήσει στο νησί μαζί με τον αγαπημένο της.

«Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να μείνω για πάντα στην Κρήτη, αλλά σίγουρα θα μπορούσα να ζήσω ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου».

Όπως είπε η ίδια, ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης, έχει κάνει κάποια αγορά στην Κρήτη και η τραγουδίστρια θα βρίσκεται εκεί για τα επόμενα χρόνια.

Η Δέσποινα Βανδή έκανε αναφορά και σε τραγούδια, που έσπασαν ταμεία, αλλά στην αρχή δεν τα είχε… πιστέψει. «Υπήρχαν τραγούδια που έγραφε ο Φοίβος και δεν πίστευα ότι είναι σπουδαία τραγούδια, αλλά έγιναν επιτυχίες, όπως Η αυλή του παράδεισου».


Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε και το πως είναι σαν μαμά. «Θα πρέπει να ρωτήσεις τα παιδιά μου πως είμαι ως μητέρα. Δεν υπάρχουν ούτε τέλειοι γονείς ούτε τέλεια παιδιά, όλοι κάνουμε τα λάθη μας. Ανήκω στην κατηγορία των εργαζομένων γυναικών που έδωσα όλο τον ελεύθερο χρόνο της ζωής μου στα παιδιά μου και δεν το έχω μετανιώσει στιγμή».

«Έχω μάθει να μη με αφορά πια η γνώμη των άλλων, έκαστος έχει τη γνώμη του, ειδικά τώρα με την άνεση των social media. Στα πρώτα μου χρονιά που υπήρχαν κίτρινες εκπομπές με επηρέαζαν οι αρνητικές κριτικές, αλλά αυτό άρχισε να αλλάζει σταδιακά από τη γέννηση της Μελίνας και μετά.

Τα τελευταία 10 χρονιά ζω με τη φιλοσοφία ότι δεν θα με σταματήσει τίποτα στο να κάνω αυτό που θέλω και νιώθω ότι με εκφράζει».

Κάπου εκεί έκανε αναφορά και στον μεγάλο έρωτα που ζει με τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Είχα αναθεωρήσει πολλά πράγματα στη ζωή μου πριν έρθει ο Βασίλης στη ζωή μου, αυτός μου έφερε όμως τη χαρά στην καθημερινότητά μου. Αν ο Βασίλης πίστευε ότι έκανα για μία παράσταση που θα ετοίμαζε, θα το έκανα τρέχοντας! Το λάθος που έκανα μία ζωή είναι να κοιτάω πάντα την επομένη ήμερα, αλλά επιτέλους ήρθε η στιγμή που αποφάσισα να ζω το τώρα» ανέφερε η Δέσποινα Βανδή στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *