Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης το γιόρτασε με τον επικεφαλής του Netflix και Ελληνοαμερικανούς ηθοποιούς – Στο Top 10 της πλατφόρμας το Maestro

Στο Top 10 του Netflix σε ΗΠΑ και Αυστραλία έχει μπει το Maestro κι όπως είναι φυσικό ο  Χριστόφορος Παπακαλιάτης πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο Λος Άντζελες όπου και βρίσκεται τις τελευταίες μέρες.


Στην πόλη των Αγγέλων λοιπόν φωτογραφήθηκε μαζί με τον επικεφαλής του Netflix, Τεντ Σαράντο, τη Νία Βαρντάλος, τη Μαρία Μενούνος, τον Τζον Στάμος κι άλλους ελληνικής καταγωγής ηθοποιούς που κάνουν καριέρα στις ΗΠΑ.

Οι ελληνικής καταγωγής ηθοποιοί βρέθηκαν στην ειδική προβολή της σειράς Maestro in Blue και παρακάθισαν και στο δείπνο που παρέθεσε το Netflix προς τιμήν του Έλληνα δημιουργού.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε αναρτησή του στο Instagram γράφει: «Ένα κάλεσμα από τον Ted Sarandos για την επιτυχία του Maestro in Blue στις πρώτες του παγκόσμιες μέρες… Δεν έχω λόγια να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη και ευτυχία για αυτό που έζησα εδώ στο ΛΑ και για την καταπληκτική υποδοχή…».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *