Ο Alec Baldwin, Διέγραψε το Twitter του μετά τη συνέντευξη για τον πυροβολισμό στα γυρίσματα του ‘Rust’

Μετά την αποκαλυπτική του συνέντευξη στον George Stephanopoulos για τις συνθήκες που επικρατούσαν όταν έγινε το μοιραίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή της κινηματογραφίστριας, Halyna Hutchins, ο Alec Baldwin διέγραψε τον λογαριασμό του στο Twitter.


O ηθοποιός που ήταν και στην ομάδα παραγωγής της ταινίας ‘Rust’ αποφάσισε να κλείσει έναν από τους δύο προσωπικούς του λογαριασμούς στην δημοφιλή πλατφόρμα. Μάλιστα, ήταν ο λογαριασμός στον οποίο είχε επιλέξει να κάνει όλες τις επίσημες ανακοινώσεις του σχετικά με τον μοιραίο πυροβολισμό. Αντίθετα, κράτησε τον λογαριασμό που δεν χρησιμοποιούσε και τόσο συχνά με την τελευταία του ανάρτηση εκεί να έχει γίνει στις 19 Οκτωβρίου.

Εκπρόσωποι του σταρ δεν έδωσαν εξήγηση για τον λόγο που ο Baldwin αποφάσισε να διαγράψει τον λογαριασμό, όμως φαίνεται πως δεν είναι τυχαίο που συνέπεσε χρονικά με την προβολή της συνέντευξής του στον Stephanopoulos, την πρώτη που έδωσε μετά τον θάνατο της Hutchins.

Ο 63χρονος σταρ είχε δηλώσει ότι δεν πάτησε ποτέ τη σκανδάλη και πως ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει πως βρέθηκε μια αληθινή σφαίρα στα γυρίσματα της ταινίας. Όπως είπε δεν πιστεύει ότι θα του απαγγελθούν κατηγορίες παρά το γεγονός ότι ήδη το όνομά του βρίσκεται μεταξύ των παραγωγών που μηνύθηκαν από εργαζόμενους στην ταινία.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *