Ντόλι Πάρτον: Δεν θέλω να γίνω ολόγραμμα με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης μετά τον θάνατο μου

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Ντόλι Πάρτον μίλησε σε συνέντευξη Τύπου για το ενδεχόμενο να γίνει ολόγραμμα με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης όταν φύγει από τη ζωή.


«Νομίζω ότι έχω αφήσει σπουδαίο έργο πίσω μου», δήλωσε η διάσημη τραγουδίστρια της κάντρι. «Πρέπει να αποφασίσω με πόσα από αυτά τα πράγματα υψηλής τεχνολογίας θέλω να ασχοληθώ, γιατί δεν θέλω να αφήσω την ψυχή μου εδώ, σε αυτή τη γη. Νομίζω ότι και χωρίς αυτές τις τεχνολογίες θα μείνω εδώ για πάντα… θα είμαι κοντά, θα βρούμε τρόπους να με κρατήσουμε εδώ», ανέφερε η Πάρτον σύμφωνα με τη βρετανική «Independent».

Μάλιστα, αστειεύτηκε λέγοντας ότι «τα πάντα» πάνω της είναι ούτως ή άλλως τεχνητά. Σημειώνεται ότι η σταρ θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου το νέο της rock’n’roll άλμπουμ με τίτλο «Rockstar».

«Είναι μεγάλη τιμή και προνόμιο το να συνεργάζομαι με μερικούς από τους πιο εμβληματικούς τραγουδιστές και μουσικούς όλων των εποχών…ελπίζω να το απολαύσετε τόσο πολύ όσο εγώ κατά την δημιουργία του», είχε αναφέρει στο παρελθόν η Πάρτον σε ανακοίνωσή της.

Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει εννέα καινούργια τραγούδια και 21 ροκ διασκευές, ενώ συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας όπως οι Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Στινγκ, Lizzo και Έλτον Τζον.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *