Νέο συγκλονιστικό ξέσπασμα του ηθοποιού Γιώργου Λαμπάτου: «Είμαι μόνος, χωρίς καμιά συμπαράσταση – Πολλοί επικοινώνησαν για να βοηθήσουν, αλλά όχι σκηνοθέτες και παραγωγοί» #ΓιώργοςΛαμπάτος

 

Ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος συγκίνησε όλο τον κόσμο με τις αποκαλύψεις που έκανε λέγοντας ότι ζει κάτω από το όριο φτώχειας, προσπαθεί να επιβιώσει με 220 ευρώ το μήνα και ζει σε ένα μικρό υπόγειο. Πολλοί ήταν εκείνοι που ευαισθητοποιήθηκαν από το δράμα της φτώχειας που βιώνει ο ηθοποιός και επικοινώνησαν μαζί του για να τον βοηθήσουν.


Ο Γιώργος Λαμπάτος σε ένα νέο συγκλονιστικό ξέσπασμα αποκάλυψε ότι δεν υπήρξε ούτε ένας σκηνοθέτης ή παραγωγός που να τον άγγιξε το δράμα που βιώνει και ουδείς απ’ αυτούς επικοινώνησε μαζί του για να του προσφέρει δουλειά και να μπορέσει να ζήσει με αξιοπρέπεια.

Ο Γιώργος Λαμπάτος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή Πρωινό και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Σκέφτηκε να κάνει οποιαδήποτε άλλη δουλειά, είπε, αλλά ύστερα από 25 χρόνια δεν ήθελε να εγκαταλείψει το επάγγελμα που αγάπησε. «Μου έκλεισαν πόρτες», τόνισε.

«Με τέτοιο ξεκίνημα και τόσες επιτυχίες που έχω κάνει, μου έκανε εντύπωση πώς δεν βρέθηκε κάποιος άνθρωπος να με πάρει σε μια δουλειά.

Πόσα χρόνια να αντέξει ένας άνθρωπος; Κάποιοι άνθρωποι συνετέλεσαν στο να μείνω χωρίς δουλειά και μου έκλειναν και άλλες πόρτες. Αυτός ο χώρος είναι η ζωή μου. Δεν έχω ζητήσει χρήματα, έχω ζητήσει δουλειά. Όποιος άνθρωπος δεν εργάζεται στα παραγωγικά του χρόνια, είναι ζωντανός νεκρός», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος.


Και στη συνέχεια της ζωντανής σύνδεσης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του. «Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, είχαν πολύ καιρό να ενδιαφερθούν για μένα. Είμαι μόνος μου εδώ και καιρό χωρίς καμία συμπαράσταση, ούτε από ανθρώπους του χώρου, ούτε από φίλους και γνωστούς. Έχω περάσει δύσκολα, αισθάνομαι ντροπή που βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση.


Γίνεται χαμός από κόσμο που δεν είναι της δουλειάς και θέλει να με βοηθήσει, αλλά δεν χτυπάει για δουλειά. Με έχει πάρει ο οποιοσδήποτε τηλέφωνο, εκτός από σκηνοθέτες και παραγωγούς. Ελπίζω ότι θα συμβεί και αυτό στη συνέχεια».

«Δεν έχω κάνει κάποια νύξη στην κα Φόνσου, βέβαια δεν είμαι μακριά. Έχω αποκομίσει πλούτο από το θέατρο και αυτός ο πλούτος με έχει κάνει να υπάρχω ακόμα.

Μπορεί μέσα από ένα υπόγειο να υπάρχει μία λάμψη, απλώς η τέχνη δεν τρώγεται και δεν συντηρεί την αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου γιατί δυστυχώς η αξιοπρέπεια μετριέται με το χρήμα. Ούτε από τον Θεό ζήτησα τίποτα, δουλειά ζήτησα», ανέφερε επίσης ο Γιώργος Λαμπάτος.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *