Νέα καταγγελία για βιασμό σε βάρος του Μπιλ Κόσμπι – «Με νάρκωσε και με βίασε», είπε γυναίκα

Νέα κατηγορία βιασμού σε βάρος του Μπιλ Κόσμπι. Γυναίκα υπέβαλλε μήνυση εναντίον του ηθοποιού λέγοντας: «Μου έδωσε ναρκωτικά και με βίασε».


Ο γνωστός ηθοποιός Μπιλ Κόσμπι βρίσκεται ξανά αντιμέτωπος με άλλη μια κατηγορία για βιασμό. Βιασμού. Η Στέισι Πίνκερτον ισχυρίζεται ότι ο Μπιλ Κόσμπι τη νάρκωσε και τη βίασε το 1986 και μάλιστα υπέβαλε μήνυση για βιασμό στον Μπιλ Κόσμπι, την NBC Universal και άλλες εταιρείες την περασμένη Παρασκευή (30.12.2022) στη Νέα Υόρκη.

Παρόμοια μήνυση για βιασμό κατά του Μπιλ Κόσμπι είχαν υποβάλλει άλλες πέντε γυναίκες τον Δεκέμβριο.

Η Στέισι Πίνκερτον λέει πως το 1986, όταν ήταν 21 ετών και δούλευε ως αεροσυνοδός και μοντέλο, είχε γνωρίσει τον Μπιλ Κόσμπι. Τον κατηγορεί ότι της έδωσε ναρκωτικά σε ένα εστιατόριο στο Ιλινόις και την νάρκωσε και μετά την πήγε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Σικάγο, όπου τη βίασε.

Η Πίνκερτον λέει ότι η υποτιθέμενη ιστορία με τη νάρκωσή της και τον βιασμό ήρθε αφότου είχε γνωρίσει τον Κόσμπι στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με την Πίνκερτον ο Κόσμπι της υποσχέθηκε να βοηθήσει την καριέρα της. Μήνες μετά την υποτιθέμενη επίθεση, η Πίνκερτον είπε ότι ο Κόσμπι την κάλεσε στην παράστασή του σε ένα θέατρο του Σικάγο, όπου ισχυρίζεται ότι τη φίλησε και την άγγιξε απρεπώς και μάλιστα με δύναμη.


Έμεινε 3 χρόνια στη φυλακή, αλλά αποφυλακίστηκε


Ο εκπρόσωπος Τύπου του ηθοποιού, Άντριου Ουάιατ διέψευσε τα πάντα σε email που έστειλε στο Associated Press: «Όπως δηλώναμε πάντα και τώρα μπορεί να δει η Αμερική, δεν πρόκειται για δικαιοσύνη για τα θύματα φερόμενων σεξουαλικών επιθέσεων, αλλά είναι όλα για τα χρήματα. Πιστεύουμε ότι τα δικαστήρια, καθώς και η κοινή γνώμη, θα ακολουθήσουν τους κανόνες δικαίου και θα απαλλάξουν τον κ. Κόσμπι από αυτές τις υποτιθέμενες κατηγορίες».

Ο Κόσμπι εξέτισε σχεδόν τρία χρόνια φυλάκιση προτού το Ανώτατο Δικαστήριο της Πενσυλβάνια τον αφήσει ελεύθερο τον Ιούνιο του 2021. Ο διάσημος ηθοποιός είχε καταδικαστεί για σεξουαλική επίθεση εναντίον μιας ανήλικης κοπέλας, της Τζούντι Χαθ, στην έπαυλη του Playboy το 1975. Εκείνη ήταν μόλις 16 ετών τότε.

Το σώμα των ενόρκων αποφάσισε ότι το θύμα θα έπρεπε να λάβει αποζημίωση από τον Κόσμπι, ύψους 500 χιλιάδων δολαρίων. Ο κωμικός είχε καταδικαστεί για μια ακόμα υπόθεση βιασμού, κατά της Άντρεα Κόνσταντ, με το θύμα να υποστηρίζει πως την την είχε ναρκώσει και την είχε βιάσει στο σπίτι του στην Πενσιλβάνια το 2004. Ωστόσο, το δικαστήριο τον έκρινε αθώο και ο Μπιλ Κόσμπι τελικά, αποφυλακίστηκε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *