Μαρκ Γουόλμπεργκ και Χάλι Μπέρι πρωταγωνιστούν στην κωμωδία δράσης «The Union»

Η Χάλι Μπέρι μεταμορφώνει τον Μαρκ Γουόλμπεργκ σε έναν «σούπερ κατάσκοπο» στην νέα κωμωδία δράσης του Netflix «The Union».


Η ταινία ακολουθεί τη Roxanne (Μπέρι) σε ένα μπαρ όπου συναντά τυχαία τον πρώην φίλο της από το σχολείο Mike (Γουόλμπεργκ) και τον μεταφέρει με ένα ιδιαίτερο τρόπο από το Νιου Τζέρσεϊ στο Λονδίνο για μία άκρως επικίνδυνη αποστολή. Στην ερώτηση του Mike στο επίσημο τρέιλερ που κυκλοφόρησε αν εκείνη και το αφεντικό της (Τζ. Κ. Σίμονς (J.K. Simmons) δουλεύουν για το FBI εκείνη του απαντά: «Δουλεύουμε για την Ένωση». Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζούλιαν Φαρίνο, σε σενάριο των Τζο Μπάρτον και Ντέιβιντ Γκούγκενχαϊμ.

Στο καστ συμμετέχουν επίσης μεταξύ άλλων οι Μάικ Κόλτερ, Αντεουάλε Ακινουόγιε-Αγκμπάζε, Τζέσικα ντε Γκόου, Άλις Λι και Τζάκι Ερλ Χάλεϊ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Entertainment Weekly, ο Γουόλμπεργκ περιέγραψε την συνεργασία του με την Μπέρι ως την «απόλυτη χαρά». «Ήμουν πάντα μεγάλος θαυμαστής της. Σχεδόν όλοι θα έκαναν τα πάντα για να συνεργαστούν μαζί της, οπότε ήταν εύκολο όταν ήρθε η ώρα να την ακολουθήσω ουσιαστικά σαν κουτάβι».

Σύμφωνα με το Variety, η ταινία «The Union» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 16 Αυγούστου.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *