Μπραντ Πιτ: Τον αποκηρύσσει η κόρη του και αλλάζει επίθετο – Γιατί δεν θέλει σχέσεις

Δραματικές είναι οι εξελίξεις για τους πρώην «Branjelina», το κάποτε αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ, με την κόρη του Μπραντ Πιτ να παίρνει ξεκάθαρα το μέρος της μητέρας της, Αντζελίνα Τζολί, και να αλλάζει επίθετο.


Η Βιβιέν Τζολί όμως δεν είναι το μόνο από τα παιδιά του Πιτ που τον έχει αποκηρύξει, με τη απόφασή της να έρχεται λίγο καιρό αφού και η αδελφή της, Ζαχάρα, παρουσιάστηκε ως Ζαχάρα Μάρλι Τζολί σε εκδήλωση στο Spelman College το περασμένο φθινόπωρο, όπως γράφει το OK.

Το ίδιο ισχύει και για τη 18χρονη Σάιλο, η οποία εμφανίστηκε με το επώνυμο Τζολί σε tag που της έκανε η δασκάλα χορού της στο Instragram.

Ποιος ευθύνεται για το χάσμα

Μπορεί όμως τα φαινόμενα να απατούν, όπως αναφέρει πηγή που επικαλείται το περιοδικό. Συγκεκριμένα, ένας πρώην σωματοφύλακας της διάσημης οικογένειας, ο Τόνι Γουέμπ, άφησε να εννοηθεί ότι η 48χρονη Τζολί θα μπορούσε να φταίει.

Ειδικότερα, σε δικογραφία που σχετίζεται με διαμάχη για την ιδιοκτησία του οινοποιείου της οικογένειας, ο Γουέμπ φέρεται να ισχυρίζεται ότι ένας από τους υπαλλήλους του άκουσε κάποτε την ηθοποιό να «βάζει λόγια» στα παιδιά της για να αποφεύγουν τον Μπραντ Πιτ, κατά τις προγραμματισμένες επισκέψεις του.


Επιπλέον, ο Tony ισχυρίστηκε ότι η Angelina απείλησε τους υπαλλήλους του να σιωπήσουν για όσα είδαν και άκουσαν.


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *