Μαρία Κορινθίου: Πήρε ανάποδες με ερωτήσεις για το διαζύγιο με τον Γιάννη Αϊβάζη: «Δεν αφορά κανέναν, θα απαντήσω όποτε θέλω εγώ»


Η Μαρία Κορινθίου έγινε… μπαρούτι με ερωτήσεις που της έκαναν σχετικά με το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Γιάννη Αϊβάζη.


«Επειδή άκουσα ότι “γιατί δεν τοποθετείται;” κλπ, θα το κάνω όποτε θέλω εγώ, όποτε το νιώθω εγώ, όποτε νιώθω καλά και αισθάνομαι ότι θέλω να το επικοινωνήσω», είπε φανερά ενοχλημένη η Μαρία Κορινθίου  στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» σχετικά με τον χωρισμό της από τον Γιάννη Αϊβάζη.

«Στο κάτω κάτω, δεν αφορά κανέναν. Θα τα απαντήσω όλα, δεν είναι ώρα τώρα. Μην ξεχνάτε ότι με τον Γιάννη έχουμε μια εταιρεία παραγωγής, κάνουμε και δουλειές μαζί. Οπότε, δεν είναι ότι έχει αλλάξει και κάτι», ξεκαθάρισε η Μαρία Κορινθίου.

Το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, μετά από 17 χρόνια γάμου. Ο ηθοποιός επιβεβαίωσε την είδηση σε δηλώσεις του την εβδομάδα που πέρασε, ενώ σε αντίθεση με εκείνον, η Μαρία Κορινθίου δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *