Η «καυτή» σάμπα των 2 εκατ. δολαρίων της Ζιζέλ

Η Ζιζέλ κάπου πρέπει να άκουσε εκείνο το τραγούδι που λέει… «Είχε ένα κορμί σαν χέλι, χόρευε το τσιφτετέλι». Τσιφτετέλι, όμως, δεν ήξερε. Από την άλλη είναι γνωστό ότι έχει ένα κορμί σαν χέλι και αποφάσισε να το λικνίσει στους ρυθμούς φυσικά της πιο γνωστής μουσικής της πατρίδας της, τη Βραζιλίας, της σάμπας.


Το γνωστό τοπ μόντελ ήταν στο Καρναβάλι του Ρίο και έκλεψε για άλλη μια φορά την παράσταση με τα κάλλη της, αλλά και με την καυτή σάμπα που χόρεψε.  

Μάλιστα ο χορός της έγινε με… γεμάτες τις τσέπες της. Το μοντέλο έκλεισε ένα μυθικό deal για το Καρναβάλι του Ρίο. Συμφώνησε με εταιρεία μπύρας, να φορέσει ένα τοπ με το λογότυπο της εταιρείας και πήρε 2 εκατ. δολάρια για την δουλειά αυτή. Το πιο ωραίο είναι ότι… δούλεψε μόλις για 3 ώρες.

Ναι καλά διαβάσατε. Η συμφωνία ήταν να φορέσει την μπλούζα με το logo της εταιρείας μπύρας για κάποιες ώρες στο καρναβάλι του Ρίο. Και την φόρεσε. Οχι, για πολλές ώρες, πάντως. Μόλις για 3! Ε, γι αυτά τα 180 λεπτά… ξεκούραστης δουλειάς πήρε 2 εκατ. δολάρια.

Οπότε η Ζιζέλ είχε κάθε λόγο να χαρεί το μυθικό deal που έκανε και φυσικά το χάρηκαν και όσοι την είδαν να χορεύει την «καυτή» σάμπα της.


@vanitatis @Gisele Bündchen nos deja boquiabiertos a ritmo de #samba en el inicio del #carnaval de #riodejaneiro. #salseoentiktok #samba #carnavaltiktok #giselebundchen #giselebündchen #carnavalriodejaneiro #bailestiktok #bailes ♬ sonido original – vanitatis.com

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 σκέψεις για “Η «καυτή» σάμπα των 2 εκατ. δολαρίων της Ζιζέλ”