Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Άλλαξε το όνομά της σε Αίθρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εισαγγελέα της υπόθεσης της 12χρονης από τον Κολωνό

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αποφάσισε να δείξει την δυσαρέσκειά της και να διαμαρτυρηθεί για την εισαγγελέα της πολύκροτης δίκης της 12χρονης από τον Κολωνό και έτσι ανακοίνωσε ότι αλλάζει το όνομά της. Η κόρη της αείμνηστης ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη και του διακεκριμένου ποινικολόγου Αλέξανδρου Λυκουρέζου αποφάσισε να μην ονομάζεται πια «Μαρία Ελένη», αλλά Αίθρα.


Μάλιστα η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ανακοίνωσε την απόφασή της με βίντεο που ανέβασε στο TikTok τονίζοντας ότι… αιτία της αλλαγής του ονόματός της είναι εισαγγελέας στη δίκη για το βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου είπε ότι πλέον το όνομά της είναι «Αίθρα» που στην αρχαία ελληνική γλώσσα σημαίνει «φωτεινός ουρανός».

«Πόσο χαίρομαι που άλλαξα το όνομά μου, που με λένε Αίθρα και όχι Μαρία Ελένη Ζωή. Το Αίθρα αγαπώ πλέον, το Αίθρα με αντιπροσωπεύει πλέον.

Ένας λόγος παραπάνω που δεν θέλω να με λένε πλέον, Μαρία Ελένη είναι γιατί Μαρία Ελένη ονομάζουν την εισαγγελέα που αθώωσε τον Ηλία Μίχο. Οπότε, ευτυχώς που έχω κρατήσει το Αίθρα και όχι το Μαρία Ελένη».


Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Αίθρα. Η μητέρα του θρυλικού ήρωα Θησέα. Πριγκίπισσα της Τροιζήνας. Κόρη του βασιλιά Πιτθέως. Αυτά! Αλλάζω τα πάντα. Αυτό που ήμουν δεν είμαι πια. Αγαπώ τις αλλαγές. Την ροή».


@aithralykourezou #FilmoraGoVideoEditor ♬ πρωτότυπος ήχος – Ανέζα 11

 

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας στη δίκη για τη φρικιαστική υπόθεση με το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό, πρότεινε: την αθώωση του βασικού κατηγορούμενου Ηλία Μίχου για βιασμό λόγω αμφίβολων, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού και με αποκόμιση πορνικών εσόδων.

Αντίθετα, ζήτησε να κριθεί ένοχος για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, οπλοκατοχή (για δυο όπλα), κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο χωρίς να έχει συμπληρώσει τα 12 έτη αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία και επιπλέον διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *