«Μαλλιά κουβάρια» Τάσος Μπουγάς και Νατάσα Θεοδωρίδου – Πυρά του τραγουδιστή: «Δικό της το πρόβλημα»

 

Από δυο χωριά έχουν γίνει οι Τάσος Μπουγάς και Νατάσα Θεοδωρίδου με αφορμή το τραγούδι που λέει ο γνωστός καλλιτέχνης σε τηλεοπτικό σποτ μεγάλης αλυσίδας μαγαζιών με παιχνίδια και ήδη σπιτιού.


Ο Τάσος Μπουγάς τραγουδάει στην τηλεοπτική διαφήμιση το γνωστό χιτ της Νατάσας Θεοδωρίδου «Φεγγάρι μου». Το τραγούδι βέβαια δεν είναι δικό της. Είναι του γνωστού συνθέτη, Γιώργου Θεοφάνους.

Όπως και να ΄χει πάντως, η Θεοδωρίδου είδε με… κακό μάτι την νέα εκτέλεση από τον Μπουγά και μάλιστα σε τηλεοπτικό σποτ και είπε πως «είναι στεναχωρημένη».

Ο Τάσος Μπουγάς δεν άφησε να περάσει έτσι το σχόλιο της τραγουδίστριας και είπε σε τηλεοπτική εκπομπή: «Το πρόβλημα είναι δικό της. Και στο φινάλε είναι και ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε το 2002. Εγώ το επανέφερα στην επικαιρότητα το τραγούδι γιατί είχε ξεχαστεί και δεν λεγόταν σε κανένα μαγαζί. Και δεν ξέρω αν το έλεγε και η ίδια…. Εκτελεστής τραγουδιών είμαι. Έτσι λεγόμαστε. Και στα συμβόλαια που κάνουμε, εκτελεστής τραγουδιών γράφει».

Σε ερώτηση για το αν θα ξανάκανε διαφημιστικό σποτ ο Τάσος Μπουγάς απάντησε με τον δικό του γνωστό τρόπο και είπε: «Why not»?


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *