Μαίρη Μπάρκουλη : Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας της-«Δεν μασάμε! Θα το αντιμετωπίσω»

Η Μαίρη Μπάρκουλη επέστρεψε στο σπίτι παρά το πρόβλημα υγείας της


Το βράδυ της Τετάρτης, 8 Δεκεμβρίου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι επέστρεψε σπίτι της, παρά τις οδηγίες των γιατρών της.

«Μετά την στεφανιογραφια είπα δεν φεύγω απόψε αντί για αύριο;;;; Δεν μπορώ να πω ότι άρεσε στους γιατρούς, αλλά εσείς με ξέρετε πόσο ατίθαση είμαι… Μετά από μια αρτηρία βουλωμένη 100 τοις εκατό και το Hashimoto να προχωρά με γρήγορους ρυθμούς επιτέλους κοντά σας.. Δεν μασάμε.. Θα τα αντιμετωπίσω όλα με όλη μου την δύναμη.. Πάντως πρέπει να παραδεχτείτε ότι τα βραδιά έχω τάσεις φυγής και τάσεις να κάνω τρέλες όπως τη σημερινή.. Να’ναι καλά ο κ. Παπανικολάου που με πρόσεξε τόσο πολύ και ας με συγχωρήσει που δεν τον άκουσα… Αχ σπίτι μου, σπιτάκι μου» σχολίασε χαρακτηριστικά και δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το σπίτι της!

Μαίρη Μπάρκουλη: Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας της-«Δεν μασάμε! Θα το αντιμετωπίσω» - 1

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η ίδια είχε ενημερώσει ότι μπήκε στο νοσοκομείο μέσω social media: «Είμαι στο νοσοκομείο, δυστυχώς έχουν γίνει πολλά αυτές τις μέρες. Όταν ένας άνθρωπος πονάει πολύ και περνάει όσα έχω περάσει εγώ, όλα αυτά κάπου ξεσπάνε. Ήρθε ο καιρός να αρρωστήσω και ’γω. Είχα πολλές έκτακτες συστολές στην καρδιά. Πήγα στον καρδιολόγο μου και μου είπε ότι είμαι προ εμφράγματος για κάποιο λόγο. Ανακαλύψαμε ότι έχω ένα αυτοάνοσο νόσημα που μου έχει δημιουργήσει βρογχοκήλη και όζο. Αυτό συνδέεται με τα λεμφοκύτταρα και συνήθως κάνει κακοήθειες. Θα το δούμε ξανά σε δυο μήνες».

Διαφάνεια 2 από 4: Το βράδυ της Τετάρτης, 8 Δεκεμβρίου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι επέστρεψε σπίτι της, παρά τις οδηγίες των γιατρών της.

Διαφάνεια 3 από 4: Η φώτο στο σπίτι της μετά την περιπέτειά της!

Διαφάνεια 4 από 4: Το μήνυμά της

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *