Κρις Έβανς: Ένα «μικρό διάλειμμα» από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνει ο ηθοποιός

Ο Αμερικανός ηθοποιός Κρις Έβανς (Chris Evans), γνωστός για τον ρόλο του Captain America, κάνει ένα διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Απενεργοποίησε τόσο τους λογαριασμούς του στο Instagram όσο και στο Twitter.


Με μήνυμά του σε Instagram story εξήγησε ότι αισθάνεται «η ικανότητά του να κάθεται και να είναι παρών και να διαβάζει βιβλία και να βλέπει ταινίες, ακόμα και να αναζητά την παρέα των ανθρώπων που αγαπά, να διαβρώνεται», εξαιτίας του χρόνου του στην οθόνη.

«Θα κάνω ένα διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για λίγο καιρό», έγραψε ο Έβανς, σύμφωνα με τα στιγμιότυπα οθόνης που μοιράστηκαν οι θαυμαστές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και συνέχισε:

«Δεν είμαι σίγουρος γιατί κάνω μια μεγάλη δήλωση γι’ αυτό, απλά νομίζω ότι είναι δύσκολο να ξεφύγω από έναν κύκλο που έχω αρχίσει να τον βρίσκω λίγο εθιστικό και αυτό είναι μια δέσμευση που αναλαμβάνω απέναντι στον εαυτό μου».

Ο κινηματογραφικός σταρ ανέφερε επίσης ότι πιστεύει πως η χρήση του Instagram ήταν «ένα από τα πολλά εμπόδια» για να φτάσει στο σημείο της καριέρας του που ελπίζει να είναι.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *