«Καρφιά» Τάκη Μπινιάρη κατά της Ραλλίας Χρηστίδου για τις επιλογές της

Ο γνωστός τραγουδιστής Τάκης Μπινιάρης έριξε όχι «καρφιά», αλλά «καρφάρες» κατά της Ραλλίας Χρηστίδου με αφορμή τις επιλογές της. Ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε ότι δεν καταλαβαίνει τις επιλογές που έκανε η τραγουδίστρια και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.


Ο Τάκης Μπινιάρης μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για την δική του διαδρομή στη μουσική, τους καλλιτέχνες που έβγαλε στο τραγούδι και τα ριάλιτι στα οποία σπεύδουν να συμμετάσχουν πολλοί νέοι τραγουδιστές. Η κουβέντα πήγε και στην Ραλλία Χρηστίδου, την οποία ο γνωστός τραγουδιστής είπε ότι την γνωρίζει από μικρή.

Ο Τάκης Μπινιάρης τόνισε ότι εκείνος έβγαλε την Ραλλία Χρηστίδου στο τραγούδι και εκείνη πήγε σε ριάλιτι και μετά αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική. Ο γνωστός τραγουδιστής έριξε εκεί τα «καρφιά» του για την πορεία της Ραλλίας Χρηστίδου.

Ο Τάκης Μπινιάρης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Την Ραλλία Χρηστίδου την έβγαλα εγώ σαν τραγουδίστρια. Κάποια στιγμή έφυγε κι έκανε άλλες συνεργασίες. Νόμιζα ότι θα έκανε καριέρα κι αντί να κάνει πήγε σε ένα ριάλιτι, έγινε τραγουδίστρια μέσα από το ριάλιτι και μετά έγινε βουλευτής. Τώρα τι πορείες είναι αυτές; Δεν μπορώ να καταλάβω», ανέφερε ο Τάκης Μπινιάρης.

Για τους νέους καλλιτέχνες ανέφερε ότι δεν μπορεί να καταλάβει το πως γίνεται οι φωνές όλων να μοιάζουν, ενώ έριξε και την μπηχτή του για κάποιον τραγουδιστή που δεν κατονόμασε: «Δεν μπορώ να καταλάβω πως μοιάζουν οι φωνές όλων.  Πώς γίνεται αυτές οι φωνές να μοιάζουν, λες και τους έχει γεννήσει ένας πατέρας και μία μητέρα. Έχω δει τραγουδιστή της μόδας να τραγουδά κλασικό τραγούδι και να κρύβομαι κάτω από το κρεβάτι και να λέω πως το λέει έτσι αυτός;»


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *