«Καρφάρα» Νίκου Μουρατίδη για Δέσποινα Βανδή: «Την έκανα πρωταγωνίστρια και εκείνη δεν μου μιλάει»

 

Όχι απλά «καρφί», αλλά «καρφάρα» έριξε ο Νίκος Μουρατίδης για την Δέσποινα Βανδή.


Ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε στην εκπομπή Happy Day του Alpha και ανάμεσα στα άλλα έκανε αναφορά και στην Δέσποινα Βανδή.

Ο Νίκος Μουρατίδης είπε ότι βοήθησε την τραγουδίστρια να γίνει γνωστή στη αρχή της καριέρας της το 1996, παίρνοντάς της να τραγουδήσει σε ένα νυχτερινό κέντρο και να πλαισιώσει το πρώτο όνομα τουτότε σχήματος, τον Γιώργο Μαζωνάκη, αλλά εκείνη του έχει γυρίσει την πλάτη και δεν του μιλάει καν.

Αναλυτικά ο Νίκος Μουρατίδης είπε για τη Δέσποινα Βανδή: «Τη γνώρισα από κοντά το 1996, όταν έφτιαχνα ένα πρόγραμμα για τον Γιώργο Μαζωνάκη σε καλοκαιρινό μαγαζί. Τότε, έψαχνα τραγουδιστές για να πλαισιώσουν τον Γιώργο. Εκείνη τότε ήταν τέταρτο, πέμπτο όνομα. Την πήρα και ήρθε πολύ ωραία και πολύ καλοντυμένη που με ενθουσίασε αυτό. Στην πορεία την έκανα πρωταγωνίστρια κι έκτοτε δεν μου πολυμιλάει και δεν ξέρω για ποιον λόγο. Δεν έχει γίνει κάτι».

Η συνάντηση παρουσία του Ντέμη

Ο Νίκος Μουρατίδης θυμήθηκε και τη συνάντησή του με τη Δέσποινα Βανδή σε ένα θέατρο, παρουσία και του Ντέμη Νικολαΐδη:


«Ήταν η εποχή που είχε κάνει κάποια απανωτά λάθη. Ήταν τότε με τον Ντέμη σε ένα θέατρο. Της είπα ότι ήθελα να τηλεφωνηθούμε να της πω κάποια πράγματα. Και μου απάντησε “Αχ, δεν μου αρέσει αυτό που λες!” και πετάγεται ο Ντέμης και λέει: “όχι, εμένα μου αρέσει. Άκουσέ τον τι θέλει να σου πει!”. Δεν έγινε ποτέ αυτό το τηλεφώνημα. Δεν με ενδιαφέρει».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *